Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Szefi Vendégház-Egerszalók

Egertől 6 km-re, a Szefi Borozótól negyedórányi sétára csendes zsákutcában, külön bejáratú apartmanunkban várjuk kedves vendégeinket. Új építésű családi házunk felső szintjén 3 szoba, fürdőszobák, jól felszerelt konyha, étkező és egy terasz található. Az udvaron több gépkocsi részére is zárt parkoló biztosított. A vendégháztól 1,5 km-re található az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő, ahol kiváló minőségű kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos gyógyvíz és a jól képzett személyzet garantálja a kezelések eredményességét. A wellness központban exkluzív szauna világ, kényeztető kádfürdők, különleges masszázsok kínálnak tökéletes felfrissülést, regenerálódást.

Helyi látványosságok: kaptárkövek, templom, barlang-lakások.

Látnivalók

Barlanglakások
Öreg kőhíd
Betyárbújó kaptárkő
Római katolikus templom
Római katolikus plébániaház
Hőforrás
Egerszalóki-tó

Családi pincészetünk több mint 20 éve az egri borvidéken, Egerszalókon gazdálkodik jelenleg 7,5 hektáron. Szőlőfajta összetételünk a borvidéken megtalálható kedvelt fajtákból áll, tizenegy féle szőlőt termelünk. Egertől 7 km-re Egerszalók határában találhatók szőlő területeink, amelyekre egész évben nagy gondot fordítunk, hogy szüretkor kiváló minőségű szőlő kerülhessen feldolgozásra.

-Szőlőtermelés
-Borkészítés
-Borkimérés

…(K)

Árlista

Egertől 6 km-re, a Szefi Borozótól negyedórányi sétára csendes zsákutcában, külön bejáratú apartmanunkban várjuk kedves vendégeinket. Új építésű családi házunk felső szintjén 3 szoba, fürdőszobák, jól felszerelt konyha, étkező és egy terasz található. Az udvaron több gépkocsi részére is zárt parkoló biztosított. A vendégháztól 1,5 km-re található az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő, ahol kiváló minőségű […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: