Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Székely Panzió – Gyula

A családias hangulatú légkondicionált Székely Panzió Gyula város üdülőövezetének középső részén helyezkedik el, egész évben várja vendégeit. A panziótól csupán 300 méterre van a Várfürdő főbejárata, a vár, a Tószínpad, a csónakázó tó és egy játszótér évszázados fákkal.

A 3 szintes panzió minden szintjén van egy társalgó (teakonyhával, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel), televízióval (kábeltévé műsor). Az udvar kerti bútorokkal szintén vendégeink rendelkezésére áll. 1-3 ágyas szobák, 2 szobás lakrész, továbbá apartman (4-8 személy részére) közül lehet választani. A szobák saját fürdőszobával, vagy saját mosdó-zuhanyzó és saját külön WC-vel, továbbá egy szinten közös fürdőszoba használattal vehetők igénybe, akár egy, akár több éjszakára.

A szobák pótágyazhatóak. Annál olcsóbban üdülhet, minél hosszabb időt tölt nálunk! Az étkezés megoldható önellátással is, melyben segíthet a földszinten lévő melegital automata (kávé, tea, capuccino stb.) is, SZÉPkártyával fizetőknek étkezést a 150 méterre lévő Horvátkert Kisvendéglőben tudunk biztosítani; melyet a többi vendégünk is igénybe vehet.

Fűtési időszakban az egyéni igényeknek megfelelően minden szobában külön-külön szabályozható a hőmérséklet a radiátorokra szerelt termosztátokkal. Gépkocsi parkolás (célszerű előzetesen bejelenteni) a közvetlen szomszéd udvarán, vagy zárt garázsban is lehetséges. Telefon és telefax használható.

Felszereltség:

Minden szinten társalgó.
Minden társalgóban teakonyha.
Melegital automata.
Udvaron pagoda, kerti bútorokkal.
Kisebb csoportok (15 – 25 fő) fogadására is alkalmas.
1, 2, 3 ágyas szobák, 2 szobás lakrészek, 4-8 fős apartman.
A Várfürdő főbejáratától 300 méterre.
Légkondicionált.
Parkolási lehetőség.

Árlista

A családias hangulatú légkondicionált Székely Panzió Gyula város üdülőövezetének középső részén helyezkedik el, egész évben várja vendégeit. A panziótól csupán 300 méterre van a Várfürdő főbejárata, a vár, a Tószínpad, a csónakázó tó és egy játszótér évszázados fákkal. A 3 szintes panzió minden szintjén van egy társalgó (teakonyhával, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel), televízióval (kábeltévé műsor). Az […]

Térkép

Teljes térkép ide
5700 Gyula, Tiborc u. 14.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: