Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Szentmiklósi Fogadó-Kunszentmiklós

A település a Kiskunság északnyugati részén, Budapesttől 60 km-re délre fekszik.

A város az 51-es főútról Kiskunlacházától Apajon keresztül vagy Tassnál letérve, az 5-ös főútról Örkénynél letérve, az 52-es főútról legrövidebben Szabadszálláson keresztül érhető el.

A Tass községgel közös vasútállomása a Budapest–Kelebia-vasútvonal elővárosi vonatainak végállomása, régebben jelentős forgalmi csomópont, elágazó állomás.

A város központjában található igényes étterem terasszal és különteremmel is rendelkezik. Étlapján a magyaros és nemzetközi ételek mellet olasz tészták és pizzák is megtalálhatóak.

A nagyterem kb 100 fő befogadására alkalmas.A tükörterem 40-50 fő kényelmes elhelyezésére nyújt lehetőséget.A nagyterem és a különterem összenyitható.

Nyitva tartás:

A hét minden napján

Hétfőtől-Vasárnapig:11.00-22.00 óráig
Szombaton:11.00-23.00 óráig

Pizza kiszállítás:

A hét minden napján:11.00-21.00 óra között

..(K)

Árlista

A település a Kiskunság északnyugati részén, Budapesttől 60 km-re délre fekszik. A város az 51-es főútról Kiskunlacházától Apajon keresztül vagy Tassnál letérve, az 5-ös főútról Örkénynél letérve, az 52-es főútról legrövidebben Szabadszálláson keresztül érhető el. A Tass községgel közös vasútállomása a Budapest–Kelebia-vasútvonal elővárosi vonatainak végállomása, régebben jelentős forgalmi csomópont, elágazó állomás. A város központjában található […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: