Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Szuha Panzió-Bózsva

A panzió a Zempléni – hegységben, a Bózsvát Kishutával összekötő erdei út mellett az erdő mélyén helyezkedik el. Tehát ha nyugalomra, szabad kikapcsolódásra vágyik akkor ez ideális az Ön számára.

A panzióban 11 szoba várja a pihenni vágyókat, melyekben max. 27 fő részére tudunk szállást biztosítani.
Szobák: 7db kétágyas, 3db háromágyas és 1 négyágyas. A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, minibárral, TV-vel felszereltek.

Szolgáltatásaink:

A panzió rendelkezik egy 40 fős ebédlővel, mely konferenciák megtartására is ideális.

Konyhánk is megfelelően felszerelt, igény esetén vállaljuk egyedi falusias, vadból készült ételek elkészítését, de az egyéni konyhahasználat is lehetséges.

A panzió udvarán szalonnasütési, bográcsozási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére. Fából készült játszóterünk ideális a gyerekek részére. Parkolási lehetőség biztosított.

A panzió körüli erdők kiválóak a túrázásra, kikapcsolódásra távol a nagyváros zajától. A környékbeli túrázási, kirándulási lehetőségekről részletes felvilágosítást tudunk adni.

Túrázási, kirándulási lehetőségek, lehetséges célpontok röviden:

– Kőkapu (ideális gyalogtúra a panziótól akár a kisvonattal összekötve is)
– Füzérradványi kastély
– Fűzéri vár
– Hollóháza

Árlista

A panzió a Zempléni – hegységben, a Bózsvát Kishutával összekötő erdei út mellett az erdő mélyén helyezkedik el. Tehát ha nyugalomra, szabad kikapcsolódásra vágyik akkor ez ideális az Ön számára. A panzióban 11 szoba várja a pihenni vágyókat, melyekben max. 27 fő részére tudunk szállást biztosítani. Szobák: 7db kétágyas, 3db háromágyas és 1 négyágyas. A […]

Térkép

Teljes térkép ide
3994 Bózsva, Szuha völgye

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: