Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tálentum Falusi Üdülő-Irota

A REG-LEX Térségfejlesztési Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1997-ben, családi vállalkozásként jött létre. A vállalkozás célja és fő tevékenységei az elmaradott térségek kutatásához, fejlesztési programok tervezéséhez és megvalósításához kapcsolódnak. 1997-ben fogtunk az első saját fejlesztési mintaprojekt megvalósításába. Ez a CSER-KÉK Falusi Vendégfogadó Hálózathoz kapcsolódó vendégház létrehozása volt Irotán. További fejlesztések révén ma már a Miskolctól 42 km-re északra fekvő, erdőktől és gyümölcsösöktől körbefogott csereháti kis zsákfaluban a Talentum Falusi Turisztikai Fogadóhelyhez tartozó 8 fős falusi vendégházban, 1,5 hektáros élményudvaron, 20 fős erdei iskolában és kézműves házban a természet, a falusi élet és saját kreativitásuk felfedezésének élménye várja a csendre, nyugalomra a természet közelségére vágyó családokat, baráti társaságokat, iskolai csoportokat.

A programajánlatból kiemelhető a Magyarországon csak néhány éve terjedő, az iskolások számára a tanítási időszakban a tantervi követelményekhez illeszkedő, komplex erdei iskolai program biztosítása. Természetesen nem csak a diákokat, de az országos kék túra útvonalán haladó turistákat, pihenésre vágyó családokat, egy-két napra a világtól elvonulni kívánó baráti társaságokat, munkahelyi kollektívákat is szívesen látjuk. A kényelmes szálláshely, a szépen parkosított, gondozott udvar, a hangulatos kis tó, a gyógy- és fűszernövény parcellák, a mezítlábas ösvény mellett az üstben főtt, kemencében sült népi ételek is segítenek a kikapcsolódásban, a falusi hangulat megélésében. Télen kívánságra disznóölést, tavasszal az immár hagyományos Nyitnikék rendezvényt, nyaranta egyetemistáknak falukutató táborokat, ősszel hecsedli főzést szervezünk.

Nagyobb térképre váltás

Árlista

A REG-LEX Térségfejlesztési Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1997-ben, családi vállalkozásként jött létre. A vállalkozás célja és fő tevékenységei az elmaradott térségek kutatásához, fejlesztési programok tervezéséhez és megvalósításához kapcsolódnak. 1997-ben fogtunk az első saját fejlesztési mintaprojekt megvalósításába. Ez a CSER-KÉK Falusi Vendégfogadó Hálózathoz kapcsolódó vendégház létrehozása volt Irotán. További fejlesztések révén ma már a […]

Térkép

Teljes térkép ide
3786 Irota, Petőfi út 57.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: