Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Táltos Vigadó Apartman és Vendégház-Szilvásvárad

vállalkozásunk – igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás – valóban a hozzánk betérők teljes körű kiszolgálását tűzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében.
Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízű)-krumplija után belekóstolni vágyik azokba, annak meg azért. A bableves és falusi habart krumplileves füstölt csülökkel és házikolbásszal, vagy a Kakastaréj- és kakastöke-pörkölt túrós csuszával csak felvillantják ezen étkek sorát, mert a valóságban 30-35 féle étel közül választhat nálunk a Kedves Vendég. Frissensültek, hal- és vadételek, vegatariánus ételek, a Főnökasszony ajánlata… a teljes oldal is kevés lenne mindet fölsorolni.
Természetesen csoportokat is fogadunk, és kedvezményt is adunk az árainkból.

Éttermünk külön specialitása az augusztus 20-hoz köthető gulyás-főzőverseny – az ünnephez közeli, alkalmazkodó napján az esztendőnek. Ennek híre ma már országos – éjszakába nyúló magyar nóta-, operett- és könnyűzenei műsorral, a hazai előadók legrangosabb előadóinak közreműködésével.
A lovas tanyához vezető út mentén, a főutcáról nyíló Fenyves u. 2. szám alatt tessék minket keresni – versenyek és bemutatók alkalmával díszes felszerszámozottságukban rendre előttünk vonulnak el a fogatok.
Ugyanitt – egyebek iránt pedig csendes, nyugodt környezetben – található az a kétszobás apartman is, amelyet szintén jó szívvel ajánlunk,több gyermekes családoknak, egy-egy hétvégét gondtalanul eltölteni vágyó baráti társaságoknak is.

Apartman:Szilvásvárad központjában a Szalajka-völgy bejáratától 50 m-re található családias hangulatú vendégházunk.
Kedvező árakkal,bababarát kialakítással ,2-3-4 ágyas Tv-s szobákkal melyek mindegyike zuhanyzós várjuk minden kedves pihenni vágyó átutazó vendéget az év minden napján.

Tea-konyha,szalonnasütő,kerti grill,gyermek-hinta,hintaágy,gyermek-medence szolgálja az ön -önök kényelmét ,kikapcsolódását!
És ne feledkezzen meg házi kedvencéről sem ,mert mi őket is szívesen látjuk!
Ha ragaszkodik a házias ízekhez,ételekhez akkor látogasson el a Táltos Vigadó éttermünkbe,mely 100 m-re található vendégházunktól.

Szállóvendégeinknek készpénz fizetés ellenében 15% kedvezményt adunk az ételek árából.

Legyen vendégünk mert megéri!Bízunk benne,hogy nem okozunk csalódást!

Programok:-pisztráng sütés,kocsikázás ,lovaglás.

Árlista

vállalkozásunk – igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás – valóban a hozzánk betérők teljes körű kiszolgálását tűzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében. Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízű)-krumplija után belekóstolni vágyik […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: