Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tavirózsa Étterem – Hévíz

Látogasson meg bennünket Hévízen, a világhírű gyógyfürdőváros egyik legszebb éttermében! A világszerte ismert víz gyógyító simogatása után egy pohár jó magyar bor, ízletes házi specialitások, magas szinvonalú felszolgálásával, klimatizált helységekben, kulturált környezetben és rendkivül hangulatos vadásztermével áll egész évben kedves vendégei rendelkezésére.

És miért ajánljuk még ami éttermünket? Azért, mert mozgássérültek számára is könnyen megközelithetőek vagyunk. Jó parkolási lehetőség van az étterém előtt.

A konyha magyaros jellegű és egyben nemzetközi is, vadételek, halspecialitások és sok más étélkülönlegesség szerepel étlapunkon. Felszolgálunk jó minőségü csapolt söröket, üveges söröket, több féle jó minöségü folyóborokat és különféle 100% gyümölcsböl készült pálinka különlegességeket .

Családi rendezvények és más csoportos összejövetelek lebonyolítását is szivesen vállaljuk! Igény szerint bőségtálakat is készítünk.

Az étterem alatt lévő rendezvényteremben lehetőség van kisebb baráti, családi összejövetelek, rendezvények lebonyolítására is.

Férőhelyek száma: Vadászteremben: 40 Fő
Étteremben: 40 Fő
Teraszon: 40 Fő

Nyitva tartás:
Hétfő – Vasárnap: 11-22h

Hévíz
Geometrikus energia melegíti a tó vízét. A víz hőfoka a nyár nagy részében a 30-35 Celsiust is eléri és télen sem süllyed 26 Celsius fok alá. Az átlaghőmérséklet 11,2 Celsius fok, klímája mediterrán. A város területének 30%-a parkosított. Az itt megforduló emberek többsége azért jön, hogy, pihenjen és gyogyüljon. A gyógyvíz elsősorban a mozgásszervi betegségekben fejti ki kedvező hatását. A hévízi emberek nagy figyelmet fordítanak a tisztaságra, rendre, a színvonalas vendégfogadásra. A város jól kiépített kereskedelmi hálózattal rendelkezik, a város jellegéhez illeszkedő, igényes városi piac kezte meg a működését, minden kedden és szombaton. Hévízen a gyógy-idegenforgalom több mint 200 éves múltra tekint vissza. Évente mintegy 100000 vendég veszi igénybe a különböző szálláshelyeket, amelyek széles skálája a barátságos minden igényt kielégítő magánszobákig terjed.

A Deák téren kulturális hagyományokat próbálja újjáéleszteni a város. Az emeleti kiállító-termekben egész évben időszaki kiállítások látható. Minden évben megrendezésre kerül legalább egy sör- /Juniusban Punközsd körül/ és egy borfesztivál /augusztus 20-dika táján/, természetesen színvonalas kísérőprogramokkal. A Fontana Filmszínház emeletén állandó és időszakos kiállítások tekinthetők meg. A Tófürdőben nem ajánlott a sok úszás. Hévíz nevezetességeit egy kellemes kerékpártúra keretében is felfedezhetjük. A gyalogos kirándulónak is feltétlenül meg kell néznie az egregyi Árpád-kori kőtemplomot, mely építésének pontos ideje nem ismert, de valószínűleg a XIII. század első felében keletkezett. A Télifürdő falán található Hévíz város Panteonja, ahol a városban megfordult legjelentősebb emberek emléktáblái láthatóak. Az épületbe belépve egy kis medencében található a római korból származó Jupiter oltárkő”. A séták során számtalan mellszoborral és emlékművel ismerkedhetünk meg.

Árlista

Látogasson meg bennünket Hévízen, a világhírű gyógyfürdőváros egyik legszebb éttermében! A világszerte ismert víz gyógyító simogatása után egy pohár jó magyar bor, ízletes házi specialitások, magas szinvonalú felszolgálásával, klimatizált helységekben, kulturált környezetben és rendkivül hangulatos vadásztermével áll egész évben kedves vendégei rendelkezésére. És miért ajánljuk még ami éttermünket? Azért, mert mozgássérültek számára is könnyen megközelithetőek […]

Térkép

Teljes térkép ide
8380 Hévíz, Tavirózsa utca 4.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: