Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tímea Apartman-Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200, Debrecentől 20 kilométerre. Megközelíthető a 4.sz. főúton, az M3-on (Debrecen felől), illetve vasúton is könnyen elérhető, hiszen a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony fővonal mentén található.

Az ide utazónak mindig nagy esélye van arra, hogy kellemes időt fog ki, mivel az ország egyik legnaposabb vidéke. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri a kétezret.

A Tímea Apartman Hajdúszoboszló szívében, közvetlenül a gyógyfürdő, a strand és az Aqua-Palace élményfürdő szomszédságában található.

A pihenés, üdülés és gyógyulás céljából ide érkezők számára felszereltsége miatt is ideális szálláshelynek tekinthető.
Az apartmanban televízió, légkondícionáló, gépesített konyha szolgálja a kényelmet.
A parkolás az épület teremgarázsában ingyenes.

Az apartmanház földszintjén pénzváltási lehetőség, butik, drogéria, ajándék és élelmiszerüzlet, illetve étterem és cukrászda is található.

A vendégeink teljes körű kikapcsolódását szolgálja az apartman közelében található számos étterem és szórakozóhely.

…(K)

Árlista

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200, Debrecentől 20 kilométerre. Megközelíthető a 4.sz. főúton, az M3-on (Debrecen felől), illetve vasúton is könnyen elérhető, hiszen a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony fővonal mentén található. Az ide utazónak mindig nagy esélye van arra, hogy kellemes időt fog ki, mivel az ország egyik legnaposabb vidéke. Éves átlagban a napfényes órák száma […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: