Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tomatti Étterem és Pizzéria -Törökbálint

A Tomatti Étterem és Pizzéria 2008 márciusa óta várja a pizzára és finom ételekre vágyókat.

Nálunk nem csak arra van lehetőség, hogy kedvenc ételeidet, a legfrissebb és legjobb alapanyagokból, kellemes környezetben fogyaszd, hanem, ha éppen úgy tartja kedved, kedvenc pizzádat bármikor házhoz is szállítjuk. És ha életedben olyan esemény történik, amit a családoddal, barátaiddal is szeretnél megosztani, keress minket bátran, hiszen mi azt akarjuk, hogy kiszolgálhassunk Téged .

Megújult honlapunkkal és ételválasztékunkkal szeretnénk kedveskedni a régi és új vendégeink számára egyaránt.

A házhoz szállítás keretein belül most már lehetősége van Regisztrálni a weboldalon és egyszerűen, könnyen elküldenie a rendelését. A számos új funkció közül már az internet segítségével, asztalfoglalásra, árajánlat kérésre is lehetősége van, ezzel is az Önök részére leegyszerűsítve ezt a folyamatot.

Árlista

A Tomatti Étterem és Pizzéria 2008 márciusa óta várja a pizzára és finom ételekre vágyókat. Nálunk nem csak arra van lehetőség, hogy kedvenc ételeidet, a legfrissebb és legjobb alapanyagokból, kellemes környezetben fogyaszd, hanem, ha éppen úgy tartja kedved, kedvenc pizzádat bármikor házhoz is szállítjuk. És ha életedben olyan esemény történik, amit a családoddal, barátaiddal is […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: