Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tópart Apartman – Diósjenő

Budapesttől 60 km-re a Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő Diósjenő község legszebb részén, a tóparti üdülőövezetben található az apartman.

A ház középső, 50m2-es része, 2 változatban bérelhető ki: Süllő Apartman (30m2) – 3 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Ehhez az apartmanhoz konyha, fürdőszoba, hátsó terasz és kert tartozik. A Harcsa Apartman (50m2) 2 szobájával, fürdőszobájával, felszerelt konyhájával, első és hátsó erkélyével nyújt kényelmes szállást 7 fő részére. A kert kitűnően alkalmas bográcsozásra, szalonnasütésre, a frissen fogott horgászzsákmány elkészítésére. Az apartman egy időben csak egy csoport részére kerül bérbeadásra, ezzel is segítve vendégeink nyugodt pihenését, kikapcsolódását.

A Börzsöny hegység által nyújtotta lehetőségek, mind gyalogtúrák, mind kerékpáros túrák formájában tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a természetet kedvelők számára, akiknek igény esetén szívesen segítünk a túráik megtervezésében.

Az apartman közvetlen közelében két horgásztó változatos halállományával várja a horgászat szerelmeseit. Igény esetén horgászstéget tudunk biztosítani.

A kertkaputól 50m-re már elérjük a vízpartot. Az intenzív telepítéseknek köszönhetően a változatos halállományból a napi 20kg-os fogás sem számít ritkaságnak. Horgászvendégeink részére lehetőséget biztosítunk saját stégünkön, illetve az ott kialakított etetett horgászhelyek használatra.

Az apartman az érkezés napján 14 órától a távozás napján 10 óráig áll vendégeink rendelkezésére! Vendégeink fűtési igényét kérjük előre jelezni, annak díja külön fizetendő.

Árlista

Budapesttől 60 km-re a Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő Diósjenő község legszebb részén, a tóparti üdülőövezetben található az apartman. A ház középső, 50m2-es része, 2 változatban bérelhető ki: Süllő Apartman (30m2) – 3 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Ehhez az apartmanhoz konyha, fürdőszoba, hátsó terasz és kert tartozik. A Harcsa Apartman (50m2) 2 szobájával, fürdőszobájával, felszerelt […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: