Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Torony Csárda és Panzió – Gyenesdiás

Az apartmanház Gyenesdiás és Vonyarcvashegy határán a főút mellett található, a Balatontól 15 percnyi sétára. A Panzióban egy hangulatos étterem található, melyben magyaros, vad, hal ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Parkoló is a vendégek rendelkezésére áll.

Az apartmanok és a szobák az épület első emeletén találhatók, melyekből szép kilátás nyílik a környékre. A konyhában minden olyan eszköz megtalálható, ami a vendég itt tartózkodása során szükséges lehet. vendégeink részére törülközött és fürdőlepedőt biztosítunk. A teraszról csodálatos, panorámás kilátás nyílik a Balatonra.

A kertben a kerti bútorokat szabadon használhatják a vendégek. Igény szerint reggelit felszolgálunk, illetve masszázs lehetőséget tudunk biztosítani. A közelben horgászbolt, élelmiszerbolt, fodrászat és kozmetika található.

A hévízi termálfürdő 8km, a keszthelyi piac 4km.

Torony Csárda

Magyaros ételek, hal és vad ételkülönlegességek. Nyitva: Márc. 15.-Nov. 30.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Az apartmanház Gyenesdiás és Vonyarcvashegy határán a főút mellett található, a Balatontól 15 percnyi sétára. A Panzióban egy hangulatos étterem található, melyben magyaros, vad, hal ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Parkoló is a vendégek rendelkezésére áll. Az apartmanok és a szobák az épület első emeletén találhatók, melyekből szép kilátás nyílik a környékre. A konyhában minden olyan […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: