Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tóth Apartman – Vonyarcvashegy

Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin, Zala megye keleti részén fekszik. Délről a Balaton, északról a hegyek zárják el a települést, így csak kelet-nyugat irányba nyitott. Így fut a Balatonszentgyörgy–Keszthely–Tapolca-vasútvonal is keresztül a településen, amelyen a település egy vasútállomása elővárosi szerelvényeket és Pécsről, valamint Szombathelyről gyorsvonatokat fogad.

A község főútja a 71-es másodrendű főút, amely a Balaton északi parti településeivel és Keszthellyel köti össze. Vonyarcvashegy Keszthely felől kiválóan megközelíthető autóbusszal, de Tapolcáról sűrűn járnak járatok.

Vonyarcvashegy vízközeli magánszállása a Tóth Apartman.

A pár percre található Lídó strand a leghosszabb vízisípályával, gyerekmedencével, animációs programjaival az egyik legjobb, legnépszerűbb strandja a Balatonnak.

A kertes nyaralóövezetben álló ház is hintával várja a gyerekeket, grillezővel, zárt parkolóval, kerti pihenővel a családokat.
A külön bejáratú apartmanba berendezett teraszon a bejárat.

A lakásban 2 szoba 2 egyszemélyes, és egy franciaágyas, a nappaliban kinyitható kanapé, felszerelt konyha és fürdőszoba, 2 WC fogadja a vendégeket. 4+2 fő kényelmes szálláslehetőségét biztosítja.

Árlista

Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin, Zala megye keleti részén fekszik. Délről a Balaton, északról a hegyek zárják el a települést, így csak kelet-nyugat irányba nyitott. Így fut a Balatonszentgyörgy–Keszthely–Tapolca-vasútvonal is keresztül a településen, amelyen a település egy vasútállomása elővárosi szerelvényeket és Pécsről, valamint Szombathelyről gyorsvonatokat fogad. A község főútja a 71-es másodrendű […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: