Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vadász Csárda-Zalacsány

Zalacsány egy alig 1000 főt számláló zalai település, ami számos lehetőséget kínál az ide látogató vendégek számára. Itt mindenki megtalálhatja a maga kikapcsolódási lehetőségét, hiszen a horgászatot, vadászatot, lovaglást illetve a thermált kedvelő vendégek egyaránt jól érezhetik magukat.

3 Km-re, a következő falu Kehidakustány, ami thermál fürdőjének köszönhetően szerzett országos ismertséget.

Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket. Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ÖN a Vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt! Ezért a nálunk fellelhető összes étel alapanyagát, gondosan vállogatjuk, hisz minőségi alapanyagból lehet minőségi ételt előállítani. „ Egy új fogás felfedezése több örömet okoz az emberiségnek, mint egy csillag felfedezése.” /Brillat-Savarin francia mesterszakács/

Az étterem 120 fő egyidejű befogadására alkalmas, a hozzá tartozó hátsó kerthelyiséggel, melynek fő hangulatát a sarkában található kis csobogó tavacska adja. Számos baráti, családi, céges rendezvénynek adunk otthont, középpontba helyezve az Alá Carte étkezést. Szezonálisan, számos ételkülönlegességet kínálunk fa tüzelésű kemencénkből!

Panzió

Rendelkezünk 10 jól felszerelt apartmannal is, amiben szauna és kültéri jacuzzi is található.

Pihenjen nálunk, és közben fedezze fel a környéken található számos kikapcsolódási lehetőséget, hiszen nálunk minden a vendégről, az Ön kényelmes és maradandó élményeiről szól!

Árlista

Zalacsány egy alig 1000 főt számláló zalai település, ami számos lehetőséget kínál az ide látogató vendégek számára. Itt mindenki megtalálhatja a maga kikapcsolódási lehetőségét, hiszen a horgászatot, vadászatot, lovaglást illetve a thermált kedvelő vendégek egyaránt jól érezhetik magukat. 3 Km-re, a következő falu Kehidakustány, ami thermál fürdőjének köszönhetően szerzett országos ismertséget. Éttermünk 1998-ban nyitotta meg […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: