Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vasvirág Hotel – Celldömölk

Üdvözöljük!

A Vasvirág Hotel várja kedves vendégeit 2-3 ágyas, valamint csoportoknak fenntartott 3-4 ágyas szobáiba! Buszok és személyautók számára is zárt parkolási lehetőséget biztosítunk! Vendégeink kikapcsolódásához darts gép, csocsó-, biliárd-, valamint rexasztal áll rendelkezésre. Barátságos árak, nyugodt pihenés!

Látnivalók:Ság hegy

A Ság látványosság szempontjából legfontosabb értékét a bányászat hozta létre, aminek következtében betekintést nyerhetünk a hegy belsejébe és látható a hegy mozgalmas, ötmillió éves geológia története.

Vulkán Gyógy- és Élményfürdő:
Egy fárasztó de élményekben gazdag Ság hegyi túra /esetleg bortúra/ után kellemes kikapcsolódást, regenerálódást nyújthat az egyre bővebb szolgáltatásokkal rendelkező celldömölki Vulkán fürdő. A gyógyulni, sportolni vagy kikapcsolódni vágyó vendégek egyaránt megtalálják a nekik megfelelő szolgáltatásokat!
1.Gyógyászat: A gyógyászati kezelések alapja az 1245 méter mélyről nyert Celli Vulkán Gyógyvíz . A víz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok enyhítésére, betegségek kezelésére.
2.Sport: 25 méteres úszómedence áll az érdeklődők rendelkezésére! Akit pedig inkább a szabadtéri sportok érdekelnek, nekik a strandröp-, strandkézilabda és strandfoci űzésére alkalmas
homokos pályát ajánljuk.
3.Kikapcsolódás, Wellness, Egészségmegőrzés:

Mindenképpen érdemes kisvárosunkban Celldömölkön is körülnézni látogatóinknak. Az elmúlt években sokat fejlesztett városközpont éke a Szűz Mária-kegytemplom, melyet 1747-48-ban építettek Koptik Odó apát irányításával máriacelli mintára. Az apát a kegyszobor számára kis kápolnát építtetett.

A kápolna főoltárán fogadalmi képek és adományok láthatók, a sekrestyében pedig a korabeli Magyarország festett Mária-kegyképei, amelyeket az 1748-as templomszentelési körmenetben hordoztak.

Árlista

Üdvözöljük! A Vasvirág Hotel várja kedves vendégeit 2-3 ágyas, valamint csoportoknak fenntartott 3-4 ágyas szobáiba! Buszok és személyautók számára is zárt parkolási lehetőséget biztosítunk! Vendégeink kikapcsolódásához darts gép, csocsó-, biliárd-, valamint rexasztal áll rendelkezésre. Barátságos árak, nyugodt pihenés! Látnivalók:Ság hegy A Ság látványosság szempontjából legfontosabb értékét a bányászat hozta létre, aminek következtében betekintést nyerhetünk a […]

Térkép

Teljes térkép ide
9500 Celldömölk Sági út 56.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: