Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vénusz Panzió-Bagod

Az ország nyugati részén fekvő megyeszékhely egyben Göcsej legnagyobb települése. A városba érkező vendégnek érdemes felkeresnie a hagyományainkat őrző Göcseji Falumúzeumot és a szomszédságában található Finnugor Néprajzi Parkot. A Skanzen mellett kapott helyet a maga nemében egyedülálló Magyar Olajipari Múzeum, ahol megtekinthetjük a hazai szénhidrogénbányászat emlékeit és eszközeit.
A természet kedvelőket várja a város határában álló TV-torony,amelynekteraszáról és kávézójából csodálatos kilátás nyílik Zalaegerszegre és a dimbes-dombos göcseji tájra. A torony lábánál húzódó lankák között bújik meg az Azáleás-völgy, ahol a havasszépék május elején bontogatják szírmaikat.
Az Aqua City Vízicsúszda és Élménypark 18 csúszdával, 8 medencével és számos egyéb attrakcióval várja a kikapcsolódni vágyókat. Szomszédságában a Gébárti Tó-strand nyújt pihenési és felüdülési lehetőséget mind a fiatalabb ,mind az idősebb korosztály számára. 2007. tavaszán megnyitotta kapuit a városi Fedett Termálfürdő is ,amely 1600 m2 alapterületen hang és fényterápiás attrakcióval kínál felejthetetlen élményeket a látogatóknak.

Panziónkban 7 db barátságosan berendezett szoba áll a kedves vendégeink rendelkezésére. Minden szoba színes tv-vel és zuhanyzófülkés fürdőszobával felszerelt. Közös hűtőszekrény a társalgóban található. Minden szobában elérhető az ingyenes internet minden olyan laptop-ról,kézíszámítógépről, mobiltelefonról ,amely rendelkezik beépített vagy hozzá csatlakoztatott vezeték nélküli hálózati kártyával.

Árlista

Az ország nyugati részén fekvő megyeszékhely egyben Göcsej legnagyobb települése. A városba érkező vendégnek érdemes felkeresnie a hagyományainkat őrző Göcseji Falumúzeumot és a szomszédságában található Finnugor Néprajzi Parkot. A Skanzen mellett kapott helyet a maga nemében egyedülálló Magyar Olajipari Múzeum, ahol megtekinthetjük a hazai szénhidrogénbányászat emlékeit és eszközeit. A természet kedvelőket várja a város határában […]

Térkép

Teljes térkép ide
8992 Bagod sport utca 2.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: