Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Viktória Étterem-Tát

Jöjjön el hozzánk,legyen a vendégünk!

A ma nagyközségi rangban lévő település a Kis-Duna mellett fekszik, északról az ősi folyó ágai ölelik, míg délről a Gerecse dombjai koszorúzzák. Az egykori fővárostól, Esztergomtól 8 km-re, Budapesttől 45 km-re található a 10-es főút mellett, mely az egykori Buda – Bécsi országútnak számított.
Vonattal elérhető az Esztergom–Almásfüzitő-vasútvonalon.

„Mi szem, szájnak ingere” mondhatnánk stílszerűen, ha röviden akarnánk bemutatni éttermünket.

Éttermünk bőséges és változatos menüajánlatokkal várja az ebédjüket nálunk elkölteni kívánó kedves vendégeket. Heti menüajánlatunk megtalálható éttermünkben.

Étterem, esküvő, családi ünnepség, rendezvény, menü, Viktória, halászlé, házhoz szállítás, vendéglátás.

Nyitva tartás:
Hétfő: Zárva
Kedd-Vasárnap: 12.00-22.00

Nevezetességek:

2006 ősze óta a falu határán, a Halászcsárda mellett áll Szervátiusz Tibor Kossuth-díjas szobrászművész „Ister-pár” elnevezésű, összetartozó emberpárt ábrázoló szobra.

…(K)

Árlista

Jöjjön el hozzánk,legyen a vendégünk! A ma nagyközségi rangban lévő település a Kis-Duna mellett fekszik, északról az ősi folyó ágai ölelik, míg délről a Gerecse dombjai koszorúzzák. Az egykori fővárostól, Esztergomtól 8 km-re, Budapesttől 45 km-re található a 10-es főút mellett, mely az egykori Buda – Bécsi országútnak számított. Vonattal elérhető az Esztergom–Almásfüzitő-vasútvonalon. „Mi szem, […]

Térkép

Teljes térkép ide
2534 Tát, Váczi Mihály út 1/A

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: