Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Viktória Villa – Balatonboglár

A Villa Viktória két apartmanból álló önállóház, amely egy csendes utcában, 40 m-re a Balaton partjától, Balatonboglár legfrekventáltabb helyén található.

A háztól kb. 100 m-re található a kisgyerekek által is kedvelt kisebb homokos strand, az utca végén pedig a szintén nagyon népszerű un. Szigetstrand. Itt egy öbölrészben a gyerekek élvezhetik a sekély vizet, míg az úszni vágyók a strand felső lejárójánál már 50 m után mély vizet találnak.

A háztól ellenkező irányba haladva 40 m-t sétálva kezdődik egy szép sétány és strandszakasz, mely nappal strandolásra, este horgászásra alkalmas.

A villa alsó és felső szintjén egy-egy 80 m2 –es külön bejáratú egymástól elkülöníthető, de akár egybe is nyitható apartman található. Ez lehetővé teszi, hogy az apartmanokat külön-külön, de az egész házat egyben is bérelni lehessen. Az utóbbi esetben árkedvezményt adunk.

Mindkét apartman jól felszerelt:

-TV SAT
-mikrosütő
-kávéfőző
-grillsütő
-hintaágy-napozóágyak, napernyő
-kerékpár
-az udvarban gépkocsi beálló
-szalonna sütési, grillezési lehetőség

..(K)

Árlista

A Villa Viktória két apartmanból álló önállóház, amely egy csendes utcában, 40 m-re a Balaton partjától, Balatonboglár legfrekventáltabb helyén található. A háztól kb. 100 m-re található a kisgyerekek által is kedvelt kisebb homokos strand, az utca végén pedig a szintén nagyon népszerű un. Szigetstrand. Itt egy öbölrészben a gyerekek élvezhetik a sekély vizet, míg az […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: