Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Villa Akarattya-Balatonakarattya

Az üdülő egy majd háromezer négyzetméter területen,erdei környezetben fekvő vadászkastély !

Tájolása,gondozott parkja és dús növényzete,minden napszakban biztosítja a kellemes pihenés lehetőségét a szabadban is.

A kiépített bográcsozó hely csak egy lépésre található a boros pincétől,ahol hazánk neves szőlőbirtokairól származó palackok pihennek,arra várva,hogy megszabaduljanak tartalmuktól.
A gyermekek gondtalan játszadozását a hatalmas,teljesen bekerített park és a benne kiépített játszótér biztosítja.

Természetesen a kedvelt Bezerédj strand az igazi öröm számukra,mely tíz perc gyalog túrával,a Macskatorokban,elvezeti önt a partra. A közel két hektár területű,árnyas,rendezett vízparttal rendelkező fürdőhelyre.

Szobáink egytől-egyig panorámásak!

Fantasztikus kilátás nyílik a tóra! Minden szobánk két ágyas,pótágyazható,saját fürdőszobával rendelkezik,beépített hajszárítóval és természetesen klímatizált.

Étkezésükről is gondoskodunk a Két Dudás Csárda éttermünkben.

Természetesen az étterem megközelítéséhez mikrobusz áll vendégeink rendelkezésére,hogy kiváló minőségű ételeink mellé nyugodtan fogyaszthassák kedvenc boraikat.
Javasoljuk – ha kíváncsiságból vagy a vízhez kötődő szerelem” miatt hajózni,vitorlázni szeretnének – ne keresgéljenek.

Rendelkezésükre állunk hajónkkal és charter kapcsolatunkkal. Ha az a vágyuk,hogy egy elektromos hajót,saját maguk vezessenek – megfelelő vezetői engedély birtokában – csak jelezzék felénk! Intézkedünk!

Köszönjük figyelmét! Várjuk üdülőnkben!

Árlista

Az üdülő egy majd háromezer négyzetméter területen,erdei környezetben fekvő vadászkastély ! Tájolása,gondozott parkja és dús növényzete,minden napszakban biztosítja a kellemes pihenés lehetőségét a szabadban is. A kiépített bográcsozó hely csak egy lépésre található a boros pincétől,ahol hazánk neves szőlőbirtokairól származó palackok pihennek,arra várva,hogy megszabaduljanak tartalmuktól. A gyermekek gondtalan játszadozását a hatalmas,teljesen bekerített park és a […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: