Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Villa Citadella Panzió-Eger

A belvárosban mégis a város fölött, pár perces sétára a történelmi vártól, a Villa Citadellában 16 légkondicionált szoba várja a vendégeket. Mindegyik fürdőszobás, színes tv-vel,minihűtővel felszerelt.A panzió Eger egyik legszebb területén fekszik, 300 méteres sétára a Vártól, a patinás belvárostól.

Nem csak családi pihenésre alkalmas a panzió. 40 főt befogadó konferenciaterme lehetővé teszi üzleti megbeszélések,tréningek, lebonyolítását. Bár a kert (és a csend maga is) pihentet, a Villa Citadella az egészséges, aktív kikapcsolódáshoz is megteremt minden lehetőséget. A 11 méteres uszodát, az ötszemélyes hydromasszázs medencét, a szaunát és a kondicionáló termet a vendégek korlátlanul használhatják.

A teraszról páratlan kilátás nyílik Eger történelmi barokk belvárosára, mellette a kicsik kedvence a játszótér.

A panzióban 16 légkondicionált szoba van, mindegyik fürdőszobával, színes televízióval és minibárral ellátott.

Üzleti megbeszélések lebonyolítására, előadások tartására 40 fő befogadására alkalmas konferenciaterem áll rendelkezésre.

A panzió szolgáltatásai: szauna, hydromasszázs, szolárium, 11 méteres medence.

Árlista

A belvárosban mégis a város fölött, pár perces sétára a történelmi vártól, a Villa Citadellában 16 légkondicionált szoba várja a vendégeket. Mindegyik fürdőszobás, színes tv-vel,minihűtővel felszerelt.A panzió Eger egyik legszebb területén fekszik, 300 méteres sétára a Vártól, a patinás belvárostól. Nem csak családi pihenésre alkalmas a panzió. 40 főt befogadó konferenciaterme lehetővé teszi üzleti megbeszélések,tréningek, […]

Térkép

Teljes térkép ide
3300 Eger, Bálint pap u. 3.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: