Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vilmos Vendégház – Tolcsva

Tolcsva idegenforgalmi vonzerejét a műemlékek sokasága (templomok és műemlék jellegű épületek), a világhírű hegyaljai bor, valamint a majdnem érintetlen természeti szépsége jelenti.

A templomok mellett Tolcsva jelentős más műemlékekkel, kastélyokkal, kereskedő- és polgárházakkal rendelkezik. A Rákóczi-kastély korabarokk stílusban épült, mely méreteivel, építészeti emlékeivel a XVII. század felső-magyarországi építészetének jellegzetes építménye.

A Lorántffy Zsuzsanna fejedelemasszony által építtetett épületben helyezték el a Bormúzeumot, mely a tolcsvai szőlészet, borászat tárgyi és szellemi emlékeit őrzi.

8-10 fő számára tudunk kényelmes szálláslehetőséget biztosítani.3féle bort ingyen kóstoltatunk kedves vendégeinkkel.

Férőhely (fő): 10
Szobák száma: 4

Szolgáltatások:

-a szállásadó a házban lakik,
-teakonyha,
-mosási lehetőség,
-televízió, tűzrakóhely,
-grillező,
-ágynemű biztosított,
-hűtőszekrény

Árlista

Tolcsva idegenforgalmi vonzerejét a műemlékek sokasága (templomok és műemlék jellegű épületek), a világhírű hegyaljai bor, valamint a majdnem érintetlen természeti szépsége jelenti. A templomok mellett Tolcsva jelentős más műemlékekkel, kastélyokkal, kereskedő- és polgárházakkal rendelkezik. A Rákóczi-kastély korabarokk stílusban épült, mely méreteivel, építészeti emlékeivel a XVII. század felső-magyarországi építészetének jellegzetes építménye. A Lorántffy Zsuzsanna fejedelemasszony által […]

Térkép

Teljes térkép ide
3934, Tolcsva, Bem József u. 14.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: