Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Aranyhal Étterem – Győr

Aki a finomságot szépséget kutatja
Az evésben és ivásban
Az csak finomlelkű megértő ember lehet.

Éttermünk Győr belvárosától 8 km-re a Pápa felé vezető 83-as út mentén, Gyirmóton a horgásztavak mellett kellemes környezetben található.

A légkondicionált rendezvény- termünkben 120 fő, a különtermünkben 60 fő, fedett téliesíthető teraszunkon 100 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.

Létesítményünk kiválóan alkalmas üzleti ebédek csoportok fogadására. Társas rendezvények, bálok, fogadások, esküvők, családi ünnepségek rendezésére.

Pénteken és szombaton hangulatos élőzene garantálja a jó hangulatot az étterembe látogatók számára. A gépkocsival érkezőknek kitűnő parkolási lehetőséget biztosítunk.

Éttermünk a HACCP rendszer előírásainak megfelelően üzemel. Ételeinket kizárólag a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból készítjük.

Leendő Vendégeinknek abban a reményben köszönjük meg látogatásukat, hogy kellemesen fogják érezni magukat, s a szép a környezet az udvarias kiszolgálás az -ételek -ízek harmóniája maradandó emléket fog jelenteni a hozzánk érkezők számára.

Árlista

Aki a finomságot szépséget kutatja Az evésben és ivásban Az csak finomlelkű megértő ember lehet. Éttermünk Győr belvárosától 8 km-re a Pápa felé vezető 83-as út mentén, Gyirmóton a horgásztavak mellett kellemes környezetben található. A légkondicionált rendezvény- termünkben 120 fő, a különtermünkben 60 fő, fedett téliesíthető teraszunkon 100 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Létesítményünk kiválóan […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: