Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Átrium House Panzió****

Az Átrium House négycsillagos Panzió Esztergom szívében helyezkedik el, így a város minden szolgáltatása, üzlete, étterme, fürdője, uszodája, múzeuma és szórakozóhelye könnyedén és gyorsan megközelíthető még gyalogosan is.

A történelmi környezet és az épület műemlék jellege különleges hangulatot kölcsönöz a háznak, így vendégeink egyszerre élvezhetik a kikapcsolódást adó intim mediterrán atmoszférát, és a szálláshely nyújtotta legmodernebb szolgáltatásokat.

Szolgáltatások:

Mindent megteszünk, hogy vendégeink kellemesen, a legnagyobb kényelemben tölthessék el nálunk az időt. Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

-Modern felszereltségű, tágas szobák, saját fürdőszobával, televízióval (japán csatornák is rendelkezésre állnak), telefonnal, hűtőszekrénnyel, és Internet-kapcsolattal

– A fölszinten található tágas étkezőben szolgáljuk fel a reggelit. Nyáron ez az étkezőhelyiség egybe nyitható a mediterrán belső kerttel, amely különlegesen kellemessé teszi az itt tartózkodást. Plazma tv, központi telefon, számítógép, nyomtató, fax és fénymásoló-gép is áll vendégeink rendelkezésére.

Speciális ajánlatok

A panziónak nevet adó, különleges hangulatú belső udvarból, egy sziklába vájt ódon pincerendszeren keresztül egy magasabban fekvő, virágos függőkertbe jutunk. Ebben a sajátos hangulatú helyiségben alakítottuk ki wellness részlegünket, ahol jacuzzi és szauna is áll vendégeink rendelkezésére. Ugyanitt található a társasági élet színtere is, a bár, ahol egy finom ital mellett nyugodtan pihenhetnek vendégeink.

Szobáink:

Az Átrium House Panzió 10 franciaágyas, ízlésesen és minden igényt kielégítően berendezett, saját fürdőszobás, TV-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel és Internet-elérhetőséggel felszerelt szobával várja vendégeit.

Árlista

Az Átrium House négycsillagos Panzió Esztergom szívében helyezkedik el, így a város minden szolgáltatása, üzlete, étterme, fürdője, uszodája, múzeuma és szórakozóhelye könnyedén és gyorsan megközelíthető még gyalogosan is. A történelmi környezet és az épület műemlék jellege különleges hangulatot kölcsönöz a háznak, így vendégeink egyszerre élvezhetik a kikapcsolódást adó intim mediterrán atmoszférát, és a szálláshely nyújtotta […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: