Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bacchus Vendéglő – Szigetmonostor

Történetünk 1984 május 1-én kezdődött.Ekkor nyitottuk meg kis családi vendéglőnket Szigetmonostoron. Az elejétől az a célunk,hogy üzletünkben az elegáns környezet, és a magas minőségi színvonal mellet az igazi békebeli vendéglő hangulata is jelen legyen!

Egész évben finom ételekkel, házi finomságokkal, változatlan nyitva tartással, változó napi ajánlattal várjuk szeretettel kedves vendégeinket családias hangulatú vendéglőnkbe!

A Bacchus szó görög eredete a bor, és a mulatozás (Bacchanália) Isteneként tiszteli. Vendéglő neveként reményt keltő! Na és ez az a hely ahol ebből a reményből mindent meg is kap, aki betér ide! A helyszín, a szentendrei sziget legdélibb falva, Szigetmonostor. A falu a fővárostól légvonalban 20 kilométerre fekszik, igazi nyugalmat árasztó helység, aminek nem a fő utcáján, hanem egyik mellékutcájában található a Bacchus vendéglő!

Egy parasztház átalakításával lett azzá ami. Ide-s tova 30 éve működik, ugyanaz a család üzemelteti a megnyitása óta, ezért aztán tényleg családias az étterem hangulata. Az első dinasztiát követő nemzedék viszi tovább azt a konyhát és hangulatot, amit ő igen példásan kialakított.

Ma már szinte sehol nem tapasztalható gesztusként, az italok megrendelése után a séf jön az asztalhoz, és maga mondja el miket főzött, mit ajánl, kínál a vendégeinek. Ezen ajánlások alapján a vendégek 95%-a nem az étlapról választ.

A konyhán dolgozók mindenben a maximumot teljesítik, és a séf minden kiadott ételt ellenőriz és kóstol.

Ez a csapat, bár korukat tekintve még nem öregek, a felfogásukkal egy XIX. század végétől a XX.század közepéig tartó hangulatot hoznak vissza. Törekvésük ugyanis az, hogy a vendégeiket élőzenével is szórakoztassák!

Nyitvatartás:

Szerda – Péntek: 18:00 – 23:30
Szombat – Vasárnap: 12:00 – 23:30

Szolgáltatások:

-Asztalfoglalás lehetséges
-Betévedő vendégek jöhetnek
-Csoportok részére
-Gyermekeknek is
-Elvitelre
-Házhoz szállítás
-Vendéglátás

Árlista

Történetünk 1984 május 1-én kezdődött.Ekkor nyitottuk meg kis családi vendéglőnket Szigetmonostoron. Az elejétől az a célunk,hogy üzletünkben az elegáns környezet, és a magas minőségi színvonal mellet az igazi békebeli vendéglő hangulata is jelen legyen! Egész évben finom ételekkel, házi finomságokkal, változatlan nyitva tartással, változó napi ajánlattal várjuk szeretettel kedves vendégeinket családias hangulatú vendéglőnkbe! A Bacchus […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: