Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Balogh Vendégház – Szeged

A szegedi Balogh Vendégház a város egyik zöldövezeti részében, a csendes és – egyes részein – máig is falusias jellegű Alsóvárosban található, mindössze két utcasarokra a Mátyás tértől, ahol az 500 éves szeged-alsóvárosi ferences templom és kolostor áll, amely országos hírű műemléke a városnak.

Az exkluzív, háromcsillagos minősítésű szálláshely gépkocsival vagy tömegközlekedéssel mindössze 5 percre van a belvárostól, ahol 1930 óta tartják a mára világhírűvé vált nyári Szegedi Szabadtéri Játékokat. A szobák az emeleten találhatóak.

A szállás kertjében igény szerint sátorozási lehetőséget is tudunk biztosítani. Ugyanitt fedett grillező- és bográcsozóhely is található, teljes felszereléssel, asztalokkal és székekkel, amely kiválóan alkalmas akár nagyobb volumenű kerti partyk lebonyolítására is.

Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt parkoló áll rendelkezésre, vonattal (a vasútállomás mindössze 100 méter a háztól) vagy busszal érkező vendégeink fogadását pedig igény szerint gépkocsival tudjuk megoldani.

Ami a sportolási lehetőségeket illeti: a házban szobakerékpár és evezőpad áll rendelkezésre, 5 percre pedig teniszpálya ill. a futóknak füves terület (Mátyás tér) található.

Mindemellett idegenvezetést és programszervezést is vállalunk, angol nyelven is. Igény szerint félpanziós ellátást is tudunk biztosítani.

Zamárdiban Batthyány utcában garzon lakásban szállás 3 fő részére kiadó.

-Díjmentes strand

Ferencszálláson felújított öko parasztház 4-6 fő részére a makói Hagymatikum fürdőtől 5 km-re jövő évtől(2014-től) kiadó.

Szeretettel várjuk új és visszatérő kedves Vendégeinket!

Árlista

A szegedi Balogh Vendégház a város egyik zöldövezeti részében, a csendes és – egyes részein – máig is falusias jellegű Alsóvárosban található, mindössze két utcasarokra a Mátyás tértől, ahol az 500 éves szeged-alsóvárosi ferences templom és kolostor áll, amely országos hírű műemléke a városnak. Az exkluzív, háromcsillagos minősítésű szálláshely gépkocsival vagy tömegközlekedéssel mindössze 5 percre […]

Térkép

Teljes térkép ide
6725 Szeged, Pálfy utca 18.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: