Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Bánrévi Vendégház – Poroszló

A Tisza-tó központjába, Poroszlóra a Bánrévi Vendégházakba invitáljuk Önt és családját. Vendégházaink nyugodt, természetközeli kikapcsolódást, szállást biztosítanak családoknak, baráti társaságoknak, csoportoknak.

Poroszló meghatározó vonzereje a 127 km2-es Tisza-tó, amely elsősorban az ökotúrázóknak, vízitúrázóknak, az egyéb vízi sportok kedvelőinek, a fürdőzni, strandolni vágyóknak, horgászoknak, vadászoknak nyújt megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A Tisza-tavi Madárrezervátum, mely a Világörökség része, a kikötőkből szervezett túrákon keresztül látogatható.

Vendégházaink Poroszló központjában és az üdülő övezetben helyezkednek el, ezért a kikötő és a szabad strand is egy kellemes sétával megközelíthető.

Szeretettel várjuk vendégeinket a Bánrévi Apartmanban.

Az apartman a község központjában található, ezért minden üzlet, étterem, strand stb. pár perces sétával megközelíthető. 4-5 fő elszállásolására alkalmas a vendégház.

Felszerelt konyhával rendelkezik és egy fürdőszobával.(zuhanyzó, wc, mosdókagyló)
Egy hatalmas udvar is a vendégek rendelkezésére áll, parkolási, bográcsozási lehetőséggel.

Árlista

A Tisza-tó központjába, Poroszlóra a Bánrévi Vendégházakba invitáljuk Önt és családját. Vendégházaink nyugodt, természetközeli kikapcsolódást, szállást biztosítanak családoknak, baráti társaságoknak, csoportoknak. Poroszló meghatározó vonzereje a 127 km2-es Tisza-tó, amely elsősorban az ökotúrázóknak, vízitúrázóknak, az egyéb vízi sportok kedvelőinek, a fürdőzni, strandolni vágyóknak, horgászoknak, vadászoknak nyújt megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A Tisza-tavi Madárrezervátum, mely a Világörökség része, […]

Térkép

Teljes térkép ide
3388 Poroszló, Alkotmány u. 6

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: