Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Barokk Antik Panzió-Kecskemét

Panziónk Kecskemét város szívében található, ahol modern, rendezett egy és kétágyas szobákban családi környezetben pihenheti ki magát.

Minden szobában saját fürdőszoba, WC, TV és mini-bár van. Mindegy hogy üzleti úton van, vagy csak városnézésre jött, központban levő panziónkból mindent könnyen elérhet.

Az opcionálisan igényelhető reggeli svédasztal rendszerben történik. A zárt, biztonságos parkoló-udvar Panziónk ingyenes szolgáltatása. Reméljük a közeljövőben személyesen is találkozunk!

Családi kedvezményünk !

Minden családból egy 6 évet be nem töltött gyermek ingyenesen veheti igénybe panziónk szolgáltatásait, így sem a szállásért sem a reggeliért részére nem számítunk fel díjat és számára igény szerint pótágyat biztosítunk.

Árlista

Panziónk Kecskemét város szívében található, ahol modern, rendezett egy és kétágyas szobákban családi környezetben pihenheti ki magát. Minden szobában saját fürdőszoba, WC, TV és mini-bár van. Mindegy hogy üzleti úton van, vagy csak városnézésre jött, központban levő panziónkból mindent könnyen elérhet. Az opcionálisan igényelhető reggeli svédasztal rendszerben történik. A zárt, biztonságos parkoló-udvar Panziónk ingyenes szolgáltatása. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: