Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Beló Üdülő-Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
a gyógyulni, nyaralni vágyók paradicsoma

Az itt található termálvíz kiváló gyógyhatása komplex összetételének köszönhető. Szakszerű alkalmazással a természetnek ez a patikája számos betegségre lehet gyógyír, a fürdők – a központi gyógyfürdő, a nappali szanatórium, a Béke gyógyszálló – magasan képzett szakorvosaival érdemes konzultálni a választható mintegy 40-féle fürdőkezelés előtt. A fedett és a szabadtéri gyógyfürdő népszerűségét is túlszárnyalja nyáron a strandé, amely az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, szabadidőközpontja. Az évek óta egyre színesebb kulturális-szórakoztató programok, divatbemutatók, fürdőbálok, szépségversenyek, gyermeknapi vigasságok stb. szintén óriási vonzerőt jelentenek.

Országosan egyedülálló vízi szórakoztató központ a strandon a 2000-ben megnyitott AQUAPARK, amelyet spanyol mintára építettek fel.
Európai szintű, tengerparti hangulatú csúcsparadicsom ez a javából!
Az elmondottakon kívül a nyaralók, pihenni vágyók kiváló közérzetét szolgálják a legkényesebb magyaros vagy európai ízlést is kielégítő vendéglátóegységek és egyéb szolgáltatások.

Szobák száma:

-6 db kétágyas szoba
-1 db háromágyas szoba
-2 db négyágyas szoba

Szoba: Az elhelyezés 6 db kétágyas, 1 db háromágyas, és 2 db négyágyas szobákban történik. A szobák berendezéseit igényesen, a mai kor követelményeinek megfelelően alakítottuk ki. A kényelmes elhelyezést szolgálja a minden szobához tartozó WC, zuhanyzó, TV, minibár.

Nappali: a közös társalgásra, egy jó pohár bor elfogyasztására a nappaliban lehelyezett bárpult és hatszemélyes asztalok nyújtanak lehetőséget.

Konyha: A 2 gáztűzhelyes, sütésre is alkalmas, jól felszerelt konyha várja a sütni-főzni szerető vendégeinket.

Filagória: A nyári esték kellemes eltöltésére a filagória nyújt újabbnál-újabb főzésre ill. grillezésre lehetőséget.

Élménymedence, Finn szauna: A komfortérzet fokozását az udvaron lévő pezsgőfürdős élménymedence ill. a hatfős finn szauna szolgálja.

…(K)

Árlista

Hajdúszoboszló a gyógyulni, nyaralni vágyók paradicsoma Az itt található termálvíz kiváló gyógyhatása komplex összetételének köszönhető. Szakszerű alkalmazással a természetnek ez a patikája számos betegségre lehet gyógyír, a fürdők – a központi gyógyfürdő, a nappali szanatórium, a Béke gyógyszálló – magasan képzett szakorvosaival érdemes konzultálni a választható mintegy 40-féle fürdőkezelés előtt. A fedett és a szabadtéri […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: