Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Berényi Fogadó és Lovarda-Nagyrécse

A 2001-ben Nagyrécsén megnyílt Berényi Fogadó a 7-es főútvonal közvetlen szomszédságában, az M7-es autópályától pedig 900 méterre (1 percre) található.

Amit kínálunk Önnek:

kényelmes szállás
barátságos személyzettel ellátott, éjjel-nappal nyitva tartó étterem
nappal nyitva tartó önkiszolgáló étterem
220 fős rendezvényterem
lovaglási lehetőség
idilli környezet (legyen szó akár esküvőjéről, akár egy kellemes esti kikapcsolódásról)
nosztalgia fagylaltozó
gyermekbarát környezet
autómosó
kamion parkoló

Mindezt egy helyen!!!

Panziónk, szállás:

Fogadónk 20 kényelmes, fürdővel, WC-vel, TV-vel, részben minibárral ellátott szobája 41 fő részére kínál csendes, nyugodt pihenést és szálláslehetőséget.

Egyéb szolgáltatásaink:

Lovarda

Ha kedveli a lovakat, vagy lovagolni vágyik, kikapcsolódásképpen megismerkedhet lovardánkkal is, ahol a szép, szeretnivaló jószágokat saját környezetükben csodálhatja meg. Ár: 3.000 Ft/óra

Kamionparkolónk, terminálunk az országút vándorainak kínál 30 pihenőhelyet.
Autómosó

Kívánságára megtisztítjuk gépkocsiját, amíg Ön ebédel vagy vacsorázik.

Gyermekbarát szolgáltatásaink: játszótér, gyermekmenü, etetőszék, kiságy
Nosztalgia fagylaltozó
Tavunk és az arra épített pihenőterasz kellemes kikapcsolódást nyújt a természet kedvelőinek.

Gasztronómia:

Étlapunkon elsősorban magyaros és tájjellegű (dödölle, krumpli-prósza, kemencében sült házias) ételeket találnak, de pizza-különlegességekkel és a nemzetközi konyha remekeivel is várjuk az ínyenceket.

220 fős klimatizált rendezvénytermünkben nagy létszámú esküvők, vacsorák lebonyolítására is kínálunk étkezési és szórakozási lehetőséget.
Kisebb csoportoknak, céges – és baráti rendezvényeknek igény szerinti zavartalan, elkülönített környezetet is biztosítani tudunk.

Légkondicionált éttermünkben és hűs teraszunkon a nyári hőségben is kellemes, idillikus környezetben reggelizhetnek, ebédelhetnek, vacsorázhatnak vendégeink.

Árlista

A 2001-ben Nagyrécsén megnyílt Berényi Fogadó a 7-es főútvonal közvetlen szomszédságában, az M7-es autópályától pedig 900 méterre (1 percre) található. Amit kínálunk Önnek: kényelmes szállás barátságos személyzettel ellátott, éjjel-nappal nyitva tartó étterem nappal nyitva tartó önkiszolgáló étterem 220 fős rendezvényterem lovaglási lehetőség idilli környezet (legyen szó akár esküvőjéről, akár egy kellemes esti kikapcsolódásról) nosztalgia fagylaltozó […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: