Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Csengettyűs Vendégház-Cered

A mi kis falunkról

község Nógrád megye északkeleti csücskében, a Medves hegység lábánál fekszik. Az 1900 – as évek elején kedvelt üdülőhely volt , lovardával, teniszpályával, a turisták számára fenntartott tóval, vendégházakkal várták az idelátogató vendégeket. Az első világháború, és a trianoni határ meghúzása szétszakította az addigi szerves kulturális, gazdasági egységként működő Medvesalját, és az itt lévő településeket. Az idegenforgalom feltámadása az 1990 – es évek végére tehető, ekkor nyitottam meg első fecskeként a Csengettyűs Vendégházat bár szinte mindenki kétkedve csóválta a fejét, mondván : ki jönne ide ?

2 különálló, külön bejáratú összkomfortos apartman. Férőhely 12 fő.

I.Apartman:

– gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró,kávéfőző, mosogató, asztal, székek , – edényekkel, konyhaeszközökkel felszerelve , a konyha étkezőként is szolgál.
– 3 ágy, szekrény, hajópadló, 18 m2, gázkonvektoros fűtés, TV
– 3 ágy szekrény, asztal, székek, 14 m2, laminált parketta, gázkonvektor, TV
– zuhanyzó, mosdó, WC, átfolyós gázbojler /meleg víz nem fogy el/, mosógép, gázkonvektor

II. Apartman:

– 12 terítékes mosogatógép!, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, kenyérpirító mosogató, asztal, székek , – edényekkel, konyhaeszközökkel felszerelve
-3 ágy,szekrény, asztal, székek , 13 m2, laminált parketta, gázkonvektor
– zuhanyzó, mosdó, WC, átfolyós gázbojler /meleg víz nem fogy el/,automata mosógép , gázkonvektor, WC , kézmosó (külön helységben)

Kerti medence:

Méretek: 6 X 4 méter , vízmélység: 115 cm , vízmennyiség: 27 m3

Vízforgatás tisztítás:

homokszűrős tisztító és vízforgató rendszer

Medencefűtés:

átfolyós gázmelegítő,
5 fokkal való felfűtés költsége kb. 4 -5000 Ft

Ingyenes WIFI internet hozzáférés!

…(K)

Árlista

A mi kis falunkról község Nógrád megye északkeleti csücskében, a Medves hegység lábánál fekszik. Az 1900 – as évek elején kedvelt üdülőhely volt , lovardával, teniszpályával, a turisták számára fenntartott tóval, vendégházakkal várták az idelátogató vendégeket. Az első világháború, és a trianoni határ meghúzása szétszakította az addigi szerves kulturális, gazdasági egységként működő Medvesalját, és az […]

Térkép

Teljes térkép ide
3123 Cered,Dankó u 3.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: