Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Cserépi Vendégház-Cserépfalu

Olyan településre invitáljuk, ahol az emberi szó, a hagyományápolás, a népi kismesterségek is elősegítik Cserépfalu társadalmi, turisztikai fejlődését.

Legnagyobb adottságunk a falusi-, ifjúsági-, bor-, öko-, lovas és más turizmus léte, illetve kiépítésének bővítése. Kukkantson be hozzánk, hogy mielőbb vendégeink között köszönthessünk Önt és Családját, Barátait!

A Hór patak völgye a Bükki Nemzeti Parkból Bükkalja falujába Cserépfaluba vezet. Az ősi falu fölötti hegyen a Subalyuk barlangban az ősember élt. A település ma a környék idegenforgalmi látványosságokban leggazdagabb települése. Szinte minden családi ház szálláslehetőséget biztosít az ide látogatóknak. A Cserépi Vendégház egész évben nyitvatartó 2*-os kertes családi házban található. 4 db. szobájában 10 fő számára kényelmes szálláslehetőség önellátásra felszerelt konyhával.
szolgáltatások: szauna, borospince, kerékpárok kölcsönzése.
Túralehetőségek a Déli-Bükk érintetlen részében egyedi természeti látnivalók, épitészeti emlékek között.
A falu a borturizmus, a népi hagyományok őrzésének települése. A domboldalban műemlék pincesorok, híres pincészetek, a népi kismesterségek tájháza, Subalyuk Múzeum és még több látnivaló, a szomszédos Bogácsi termálfürdő várja az ide érkezőket.

A vendégház 10 fő részére kényelmes elhelyezést biztosít a 2×3 ágyas és 2×2 ágyas szobákban, melyhez 2 zuhanyzó, 2 wc, szauna és teljes felszereltségű konyha tartozik.

A füves, parkosított udvaron több autó részére zárt parkolási lehetőség, a vendégek részére ping-pong asztal, kerékpár, filagória, bográcsozási, nyársalási lehetőség biztosítva.
Igény esetén pincelátogatás, borkóstolás saját pincénkben.

Egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Árlista

Olyan településre invitáljuk, ahol az emberi szó, a hagyományápolás, a népi kismesterségek is elősegítik Cserépfalu társadalmi, turisztikai fejlődését. Legnagyobb adottságunk a falusi-, ifjúsági-, bor-, öko-, lovas és más turizmus léte, illetve kiépítésének bővítése. Kukkantson be hozzánk, hogy mielőbb vendégeink között köszönthessünk Önt és Családját, Barátait! A Hór patak völgye a Bükki Nemzeti Parkból Bükkalja falujába […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: