Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Donát Vendégház – Eger

A borairól híres Eger csodálatos környezetben, a Bükk hegység lábánál helyezkedik el. Szűk utcái és az egri vár a történelmi múltat idézik.

Iker vendégházunk a város zöld övezetében, a belvároshoz közel, csendes környezetben helyezkedik el. A parkosított kert, a kis tó hangulata nyugodt pihenést biztosít, melyet csak reggelenként a csiripelő madarak hangja zavar meg. Kényelmét ízlésesen berendezett háló- és fürdőszobák, tágas nappali, felszerelt konyha és ebédlő biztosítják. Ha kedve van bográcsolhat, vagy akár flekkent is süthet.

A ház kiadó szobánként vagy egyben nagyobb családok illetve baráti társaságok részére…

Vendégházunk tagja az Eger magánszálláshelyeit és vendéglátóit képviselő egyesületnek, így vendégeink Eger város számos éttermében, borozójában és a fürdőben is jelentős kedvezményekre jogosultak!

A két vendégházban öt-öt hálószoba van, egyszerűen, de kényelmesen berendezve. Minden szobában kábeltévé és vezeték nélküli internet-hozzáférés található.

A földszinten egy franciaágyas hálószoba van, kérésre pótágy vagy gyerekágy elhelyezhető.

A félemeleten két franciaágyas hálószoba található, kertre néző erkéllyel. Az egyik szoba kérésre pótágyazható.

A felső szint a többi résztől kicsit elkülönül. Egyik szobája fedett erkéllyel, két szóló ággyal (melyek összetolhatóak), és egy darab franciaággyá alakítható kanapéval rendelkezik. Kérésre lehet három vagy négy ágyas is. A másik szoba tágas, nagy méretű, hangulatos és világos manzárd, kettő darab összetolható heverővel, szükség esetén egy vagy két pótággyal.

A két vendégház szobánként vagy 10-15 fős családok, baráti társaságok részére önálló házként, egymást nem zavarva is kiadó. Ezek mellett 20-30 fős csoport is kiválóan érezheti magát a közös parkkal rendelkező házakban, de akár több napos céges összejövetelek helyszínéül is szolgálhat.

Az ágynemű mellett minden szállóvendégünknek egy törülköző áll rendelkezésére.
Vendégeinknek igény esetén hajszárítót, vasalót, vasalódeszkát, ruhaszárítót is biztosítunk.
A szállást 13.00 órától lehet elfoglalni, illetve reggel tíz óráig kérjük elhagyni. Egyéni igények megbeszélhetők…
A szobák füstmentesek, a dohányzás a teraszokon, erkélyeken vagy a kertben bárhol lehetséges.
A házhoz közel jól ellátott kis csemegebolt található.
Az autóval érkező vendégek részére egy külön parkoló rész áll rendelkezésre a ház melletti üres telken.
A vonattal illetve autóbusszal utazókat kérésre házhoz szállítjuk.

Árlista

A borairól híres Eger csodálatos környezetben, a Bükk hegység lábánál helyezkedik el. Szűk utcái és az egri vár a történelmi múltat idézik. Iker vendégházunk a város zöld övezetében, a belvároshoz közel, csendes környezetben helyezkedik el. A parkosított kert, a kis tó hangulata nyugodt pihenést biztosít, melyet csak reggelenként a csiripelő madarak hangja zavar meg. Kényelmét […]

Térkép

Teljes térkép ide
3300 Eger, Nagy-Eged u. 5.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: