Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Dóra Vendégház – Szilvásvárad

Szeretettel várjuk vendégeinket családi házunk felső szintjén kialakított apartmanban.Két szoba áll a vendégek rendelkezésére,egy 4 és egy 2 férőhelyes.

A 4 férőhelyeset tudjuk pótágyazni(+1).Kisbaba számára etetőt és ágyat tudunk biztosítani,ingyen.Az apartmanban található egy fürdőszoba,egy felszerelt konyha,előtér(egy nagy hűtővel).Mindkét szobához erkély tartozik,mely a Bükk-hegységre néz. Gyermekek számára tágas kert,hinta,homokozó áll rendelkezésre.A kertben,filagori teszi kellemesebbé az ittlétet.Szalonnasütésre,bográcsozásra is lehetőség van.Az autók számára zárt parkoló.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Szeretettel várjuk vendégeinket családi házunk felső szintjén kialakított apartmanban.Két szoba áll a vendégek rendelkezésére,egy 4 és egy 2 férőhelyes. A 4 férőhelyeset tudjuk pótágyazni(+1).Kisbaba számára etetőt és ágyat tudunk biztosítani,ingyen.Az apartmanban található egy fürdőszoba,egy felszerelt konyha,előtér(egy nagy hűtővel).Mindkét szobához erkély tartozik,mely a Bükk-hegységre néz. Gyermekek számára tágas kert,hinta,homokozó áll rendelkezésre.A kertben,filagori teszi kellemesebbé az ittlétet.Szalonnasütésre,bográcsozásra […]

Térkép

Teljes térkép ide
3348,Szilvásvárad Egri út 19.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: