Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Egri Tornácos Vendégház – Eger

Vendégházunk a Szépasszony völgy és Eger történelmi belvárosa között félúton az öreg gesztenyefákkal szegélyezett Szvorényi utcában található. Maga az épület több száz éves késő barokk polgári lakóház.

A vendégház bejárata kellemes, csendes belső udvarra nyílik. Egy franciaágyas és két 2+1 személyes szobánk van, ami családok számára ideális és igény szerint pótágyazható. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. Tágas és jól felszerelt konyha és étkezőhelyiség áll vendégeink rendelkezésére.

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését.

Vendégeink kényelmét a következő lehetőségek szolgálják:

Vendégházunkból a belváros öt perc, a strand öt perc a Szépasszonyvölgy 15 perc sétával elérhető.
Két szobával állunk vendégeink rendelkezésére, egyikben franciaágyon két főt a másikban egy franciaágyon és egy különálló ágyon 2+1 főt tudunk kényelmesen elszállásolni.

Igény esetén a szobáink pótágyazhatók. A pótágy igénybevétele esetén a felnőtt ár 50% -át kell fizetni.

Szobáink megfelelnek a mai kor igényeinek, minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és televízió tartozik.
Gáztűzhellyel, mikrosütővel, kávéfőzővel, vízforralóval és edényekkel jól felszerelt konyhánkban főzésre is van lehetőség.

A konyhához tágas kényelmes étkező csatlakozik
A ház egész területén ingyenes internet csatlakozás vehető igénybe. (Wi-Fi)
Igény esetén kiságyat, pelenkázót, etetőszéket tudunk biztosítani.

Szálláshelyünk mozgásukban korlátozott, kerekesszékes vendégek számára részlegesen akadálymentesített. (földszintes elrendezés lépcsők nélkül, széles ajtók, kapaszkodók, könnyen használható zuhanyzó, mosdó)
Ingyenes, biztonságos és kényelmes parkolási lehetőség közvetlenül a ház mellett az utcán.

A busszal, vonattal érkezőket előzetes egyeztetés után ingyenesen házhoz szállítjuk.

A közelben éjjel-nappali élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, szépségszalon található.
Tájékoztatást nyújtunk helybeli és környékbeli látnivalókról, programokról.

Amennyiben kérik, gyalogos és kerékpáros turisták számára a Bükk és a Mátra legszebb részeit érintő túraútvonalakat javaslunk, térképet is tudunk adni.

Történelmi hangulat:

Eger barokk történelmi belvárosa különleges élményt nyújt a hozzánk látogatóknak. Vendégházunkban is a múlt különleges atmoszféráját élhetik át vendégeink.

Maga az épület több száz éves késő barokk polgári lakóház, melyet az 1700-as évek végén építtetett Joseffy György egri sópénztárnok. A bejárat hangulatos, csendes belső udvarról nyílik melyet oszlopos, boltíves tornác keretez. Az udvaron álló öreg tiszafa és az óriási gesztenyefa szintén a múltról tanúskodnak. A 60 centis vastag tufafalak a fából készült spaletták a legnagyobb kánikulában is hűvösen tartják a helyiségeket. Az épület alatt több mint 150 méteres, jellegzetesen egri, tufába vájt pinceág található, amelyet szívesen bemutatunk vállalkozó kedvű vendégeinknek.

Baba-mama kényelem:

Magunk is gyakorló kisgyerekes szülők vagyunk, ezért tudjuk, hogy kisgyerekekkel utazni nem könnyű. Vendégházunk létrehozásakor fontos szempont volt számunkra, hogy kisgyermekes családok számára is minél kényelmesebb, otthonosabb környezetet tudjunk teremteni.

A szobák berendezését előzetes egyeztetés alapján pelenkázóval és kisággyal tudjuk kiegészíteni. Szükség esetén etetőszéket is tudunk adni.

Játékok, mesekönyvek várják a gyerekeket, amelyekkel esős napokon, vagy a hosszú téli estéken kellemesen tölthetik az időt.

Akadálymentesítés:

Vendégházunk földszintes, kerekesszékkel is könnyen megközelíthető. Alacsony, legömbölyített küszöbök, széles ajtók, tágas helyiségek könnyítik meg a közlekedést. A fürdőszoba használatot erős, teherbíró kapaszkodók, zuhanyfüggönnyel ellátott zuhanytálca, magasítható WC és döntött tükör teszik kényelmessé és biztonságossá.

A kapcsolókat és hálózati csatlakozókat könnyen elérhető magasságba helyeztük. A hálószobában a szabványméretnél magasabb ágy szolgálja a mozgásukban akadályozott vendégek kényelmét.

Árlista

Vendégházunk a Szépasszony völgy és Eger történelmi belvárosa között félúton az öreg gesztenyefákkal szegélyezett Szvorényi utcában található. Maga az épület több száz éves késő barokk polgári lakóház. A vendégház bejárata kellemes, csendes belső udvarra nyílik. Egy franciaágyas és két 2+1 személyes szobánk van, ami családok számára ideális és igény szerint pótágyazható. A szobákhoz saját fürdőszoba […]

Térkép

Teljes térkép ide
3300 Eger, Szvorényi út 16.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: