Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Erzsébet Vendégház – Szaknyér

Vendégházunk az Őrség szívében gyönyörű nyugalmas környezetben található. Házunk 2004-ben épült fenyőrönkökből, belső építészeti stílusa, berendezése szintén ezt a vonalat képviseli. A szobákban,a mellékhelyiségekben a fenyő bútorzat dominál.

A konyha teljes felszereltségével vendégeink rendelkezésére áll, de igény szerint étkezést biztosítunk, amelyet előre kell egyzetetniük

Az épület 10 000 négyzetméteren terül el, melynek kétharmad része szépen kaszált rét. Közelben erdő, patak, forrás található, ezért kiváló kirándulóhely.

Vendégházunk egész évben a vendégek rendelkezésére áll. A házban a téli időszakban központi fűtés működik, kandallónk barátságos meleget nyújt vendégeink számára.

Ha kikapcsolódni szeretne, távol a nagyváros zajától, akkor ez az a hely, ahol újra feltöltődhet, és megtalálhatja nyugalmát.

Vendégházunk kiválóan alkalmas gyermekes családok részére, kinti homokozó, farönk hintaágy,udvari játékok várják kicsiket, nagyokat egyaránt.

A kikapcsolódás,séták mellett sportolási lehetőségeket is kínálunk: kültéri ping-pong asztal,lengőteke,kerékpárkölcsönzés.

Árlista

Vendégházunk az Őrség szívében gyönyörű nyugalmas környezetben található. Házunk 2004-ben épült fenyőrönkökből, belső építészeti stílusa, berendezése szintén ezt a vonalat képviseli. A szobákban,a mellékhelyiségekben a fenyő bútorzat dominál. A konyha teljes felszereltségével vendégeink rendelkezésére áll, de igény szerint étkezést biztosítunk, amelyet előre kell egyzetetniük Az épület 10 000 négyzetméteren terül el, melynek kétharmad része szépen […]

Térkép

Teljes térkép ide
9934 Szaknyér, Kossuth út 12.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: