Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Forrás Vendégház-Szálka

Vendégházunkat azok számára ajánljuk, akik nyugodt környezetben vágynak pihenésre és kikapcsolódásra !

Vendégházunk kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ökoturizmus kedvelőinek, a horgászat szerelmeseinek, a fürdőzőknek, a falusi turizmus iránt érdeklődőknek, és gyalogtúrázóknak. Nem utolsó sorban lehető legjobb hely egy baráti vagy családi összejövetel, születésnapi vagy névnapi buli, farsangi mulatság, szilveszteri party, ballagási vacsora vagy bármilyen más hasonló rendezvény lebonyolítására 30 főig akár szálláslehetőséggel is egybekötve.

Amit mi nyújtani tudunk :

Szállás : Az épület új építésű 4 apartmannal rendelkezik, melyekben teljesen felszerelt konyhák /hűtő, mikro, kávéfőző,edények,poharak,étkészlet és evőeszközök/ és zuhanyzós fürdőszobák vannak. A hálószobákban különállóágyak kerültek elhelyezésre.

1-es apartman : földszinti 53 m2 alapterületű és 5-6 fő befogadására alkalmas.

Az egy légterű lakótérben található a konyha, étkező, nappali. A lakótérből juthatunk a fürdőszobába és a hálószobákba, melyekben 2, illetve 3 ágy került elhelyezésre.

2-es apartman : földszinti 38 m2 alapterületű, 2-3 fő befogadására alkalmas .

Az előtérből érhető el a lakótér, az 1 személyes hálófülek, a fürdő és a wc. A lakótérben került kialakításra a konyha, étkező és a 2 személyes hálószoba.

3-as apartman : tetőtéri 54 m2 alapterületű, 5-7 fő befogadására alkalmas.

Konyha, étkező található a lakótérben. A fürdőszoba az előtérből nyílik, a hálószobák közül egyik egy franciaággyal és 2 db ággyal rendelkezik, másik 2 db ággyal – pedig a lakótérből érhetjük el. Az apartman „szíve” a lakótér erkélyét és a domboldali kertet összekötő híd, mely saját teraszként is használható.

4-es apartman : tetőtéri 35 m2 alapterületű, 4-5 fő befogadására alkalmas.

Itt is az előtérből közelíthetjük meg a lakóteret és a fürdőszobát. A lakótérben található a konyha étkezővel, 3 db ágy és innen juthatunk a franciaágyas hálószobába.

Főzési lehetőségek : az udvar és a terasz lehetőséget nyújt a szabadtéri főzésre. Vendégházunk fel van szerelve bográccsal, állvánnyal, grillel és a szalonnasütés helye is adott. Igény szerint lehetőség van kemencés ételek: lángos, cserépedényben sült házi ételek, kelt kalácsok, házi rétesek… készítésére.

A jobb étvágy előcsalogatására ajánljuk az erre a célra is kialakított filagóriánkat és fedett teraszunkat, ahol a finom falatokkal együtt a szálkai friss levegőt is harapni lehet.

Közösségi tér: a konyha és étkező főzési lehetőséggel kb. 25-30 fő befogadására alkalmas, melyet nemcsak szállóvendégeink vehetik igénybe. A konyha igényesen felszerelt: mosogatógép, villanysütő gáz főzőlappal, mikrohullámú sütő, kávéfőző stb.

Szauna : szálló vendégek részére kedvezményes árral igény bevehető.
…(K)

Árlista

Vendégházunkat azok számára ajánljuk, akik nyugodt környezetben vágynak pihenésre és kikapcsolódásra ! Vendégházunk kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ökoturizmus kedvelőinek, a horgászat szerelmeseinek, a fürdőzőknek, a falusi turizmus iránt érdeklődőknek, és gyalogtúrázóknak. Nem utolsó sorban lehető legjobb hely egy baráti vagy családi összejövetel, születésnapi vagy névnapi buli, farsangi mulatság, szilveszteri party, ballagási vacsora vagy bármilyen […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: