Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hellényi Apartmanok-Harkány

Apartmanjainkat ajánljuk családok, baráti társaságok, párok részére, akik szívesen töltik szabadságukat csendes, a fürdőváros családi házas övezetében, nagy fák alatt.

Az apartmanjaink a fürdőtől 10 perce, családi házunk ápolt, virágos udvarában áll vendégeink rendelkezésére. Külön bejáratúak, minden lakrész TV-vel, zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt reggeliző konyhával, külön kerti pihenőrésszel, és grillezési lehetőséggel.

Az apartmanok 2-, 3- és 4ágyasak, szükség estén pótággyal.
Közelünkben -3 perces sétával elérhető- egy kellemes, családias étterem működik.

Programszervezés:

kirándulások, kerékpártúrák a környéken, kultúrális programok helyben és a környéken, bortúra villányi borvidéken, hajóút a Dráván.

Nevezetességek:

Harkányi Gyógyfürdő vagy Harkányi Gyógy- és Strandfürdő: Kiemelt országos minősítésű gyógyfürdő. A termálkutak a fürdő területén helyezkednek el, 62 °C-os vizet szállítanak. A víz összetétele: alkáli-hidrogén-karbonátos, a kénes vizek csoportjába tartozik. Harkányt fürdője révén a „Reumások Mekkája” néven emlegetik. A 180 esztendős létesítmény vize a reumatikus panaszok, ízületi gyulladások, operációk utáni mozgáskorlátozottság, törések és idült bőrbetegségek gyógyítására szolgál, és baleseti utókezelések céljára is hasznosítják.
Református templom (Kossuth utca) (1802, késő barokk)
Református templom (Terehegyi út) (1800 körül, copf)
Katolikus templom (1906)
Izraelita temető, benne a fürdő orvosának, és a helyi századfordulós, jórészt idegenforgalommal foglalkozó zsidó közösség tagjainak sírjaival. A Református temetőn túl fekszik.

Árlista

Apartmanjainkat ajánljuk családok, baráti társaságok, párok részére, akik szívesen töltik szabadságukat csendes, a fürdőváros családi házas övezetében, nagy fák alatt. Az apartmanjaink a fürdőtől 10 perce, családi házunk ápolt, virágos udvarában áll vendégeink rendelkezésére. Külön bejáratúak, minden lakrész TV-vel, zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt reggeliző konyhával, külön kerti pihenőrésszel, és grillezési lehetőséggel. Az apartmanok 2-, 3- és […]

Térkép

Teljes térkép ide
7815 Harkány,József Attila u 9.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: