Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Holiday Vendégház-Eger

A vendégház Eger csendes zöldövezetében, a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található, melyek 10-15 perces sétával érhetőek el.

Szolgáltatások a szálláshelyen:

Főzőlapok, hűtőszekrények, mosogatók, mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőzők, vízmelegítők, ét-és evőeszközkészletek, tisztító- és mosogatószer, tusoló. Wc, mosdókagyló, színes televízió, kerti bútorok, ventilátor, klíma. Parkolási lehetőség a ház előtt.

Telefonhasználat: ingyenesen hívható Magyarország és további 45 ország vezetékes telefonja.

A ház mögötti pihenőkertben grillezési, bográcsozási lehetőség van.

TV, hűtőszekrény, étkezések külső nagy teraszon lehetségesek, minden szoba külön szinten, legfelső szinten légkondicionált 45 m2- es apartman.

Szolgáltatások a szálláshely környezetében

0,5 km

Étterem, söröző, nyilvános telefon, élelmiszerbolt, lovaglási, teniszezési lehetőség, teke, fodrászat.

3 km

Játszótér, borozó, kávézó, cukrászda, drinkbár,éjszakai bár,játékterem, diszkó, autókölcsönzés, pénzváltás, utazási iroda, nyitott uszoda, fedett uszoda, gyógyfürdő, strand , szauna, kondicionáló, fitnesz terem, masszázs, orvosi rendelő, fogászat. Méltán vagyunk büszkék Egerre, a városra, mely az utóbbi években az ország harmadik leglátogatottabb helyévé vált.

A Dobó téren és a Szépasszonyvölgyben rendezett szórakozási és kulturális programok, a termálfürdő, az uszoda és a vár után szintén nagyon sok kedves vendéget vonzanak, akiket nagy szeretettel várunk.

Árlista

A vendégház Eger csendes zöldövezetében, a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található, melyek 10-15 perces sétával érhetőek el. Szolgáltatások a szálláshelyen: Főzőlapok, hűtőszekrények, mosogatók, mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőzők, vízmelegítők, ét-és evőeszközkészletek, tisztító- és mosogatószer, tusoló. Wc, mosdókagyló, színes televízió, kerti bútorok, ventilátor, klíma. Parkolási lehetőség a ház előtt. Telefonhasználat: ingyenesen hívható Magyarország és […]

Térkép

Teljes térkép ide
3300 Eger,Joó János u 10.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: