Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hotel Festival-Balatonföldvár

A FESTIVAL APARTMANHÁZ a Balaton déli partján Balatonföldváron várja a pihenni vágyókat. A ház közvetlenül a tó partján helyezkedik el, a Tihanyi-félszigettel szemben. Kellemes környezetben 70,fürdőszobás, televízióval,hűtővel felszerelt szoba áll vendégeink rendelkezésére. Valamennyi szobából gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

Tervezett nyitva tartás:2013.05. 01-09.30.

Kellemes környezetben 65, fürdőszobás, esztétikusan berendezett szoba áll vendégeink rendelkezésére. Valamennyi szobából gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

Az Apartmanház saját strandján elkerített teniszpályák, ping-pong asztalok, kispályás foci – és tollaslabda pályák várják a sportolni vágyókat. Ezen felül a szomszédos városi strandon kölcsönözhető szörf, vízibicikli, evezős csónak és vitorlás is , a kerékpáros kirándulást kedvelők pedig a recepciónál rendelhetnek kerékpárt.
A közeli hajóállomásról menetrend szerinti hajóval kirándulhatnak Tihanyba, Balatonfüredre,Badacsonyba.

Vállaljuk családi és üzleti, valamint sport rendezvények lebonyolítását 270 ülő – és 350 álló vendég részére. Igény szerint különteremmel (80 férőhely) is.

Szobák:

Új típusú szoba

Egyedi belső megoldásokkal rendelkező szoba. Vendégeink elérhetőség szerint választhatnak a tradicionális francia ágy, a különálló fekhellyé alakítható ágyak közül. A szobákhoz tágas fürdőszoba tartozik zuhanykabinnal és WC-vel vagy káddal, a hűtőszekrény és TV természetes tartozéka a szobának.

Tradicionális szobák:

A tradicionális szobákban szerényebbek a körülmények , mindenütt PVC padlóburkolat található, a fürdőszobák mérete tágas , és ugyancsak található a szobákban TV és hűtőszekrény.

Minden szobából kilátás nyílik a Balatonra.

…(K)

Árlista

A FESTIVAL APARTMANHÁZ a Balaton déli partján Balatonföldváron várja a pihenni vágyókat. A ház közvetlenül a tó partján helyezkedik el, a Tihanyi-félszigettel szemben. Kellemes környezetben 70,fürdőszobás, televízióval,hűtővel felszerelt szoba áll vendégeink rendelkezésére. Valamennyi szobából gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Tervezett nyitva tartás:2013.05. 01-09.30. Kellemes környezetben 65, fürdőszobás, esztétikusan berendezett szoba áll vendégeink rendelkezésére. Valamennyi szobából […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: