Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hotel la Villa – Balatonföldvár

A XX. század elején épült gyönyörû villa elsõ tulajdonosa Bajor Gizi volt. Megõrizve az eredeti stílust alakítottak ki egy igényes környezetetet, ahol a század eleji hangulat korunk igényével ötvözve nyújt nem mindennapi élményt minden vendég számára. A hotel közvetlenül a Balaton partján található, a teraszról festõi kilátást nyújtva Tihanyra.

A SZÁLLODA SZOLGÁLTATÁSAI, MELYEKET A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZ:
saját napozóstég, napozóágyak, napernyk, zárt parkoló a kertben, gyermekhomokozó, hinta, ping-pong asztal, vízi sporteszközök (kajak, szörf), kerti grill.

SZOBÁINK

A lakosztályok ára tartalmazza a svédasztalos reggelit. A szállodához tartozik snack bar/étterem, privát játszóudvar, saját napozóstég, belsõ zárt parkoló, vízi sport lehetõségek, horgászat, kerti grill, napozóágyak,napernyõk. Minden szobához zuhanyzós, WC-s fürdõszoba tartozik, a szobákban színes TV található mûholdas programmal.

A panzó szobái túlnyomó részt nagyok, 2 gyermekkel is kényelmesek, sõt vannak 2 szobás lakosztályok is nagyobb családok részére.
Bébik részére kiságy, járóka, babafürdõkád, etetõszék rendelkezésre áll. Bébiétel melegítése megoldott.A Berendezés otthonos, elegáns.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

A XX. század elején épült gyönyörû villa elsõ tulajdonosa Bajor Gizi volt. Megõrizve az eredeti stílust alakítottak ki egy igényes környezetetet, ahol a század eleji hangulat korunk igényével ötvözve nyújt nem mindennapi élményt minden vendég számára. A hotel közvetlenül a Balaton partján található, a teraszról festõi kilátást nyújtva Tihanyra. A SZÁLLODA SZOLGÁLTATÁSAI, MELYEKET A RÉSZVÉTELI […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: