Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hotel Schuster Étterem-Csenger

A Hotel Schuster egy 200 éves műemlék épületben működő hotel és étterem. 14 db légkondicionált, zuhanyzós, tv-vel, minibárral, telefonnal felszerelt szobával, az év minden napján szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Saját étterem, szauna, bowling pálya áll a vendégek rendelkezésére. Éttermünk családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítását 100 fő erejéig tudja biztosítani.

Ahhoz, hogy egy rendezvény sikeres legyen, szakértelem és minőség szükségesek. Mi azon dolgozunk, hogy minden igényt kielégítő lebonyolítást biztosítsunk.

A Hotel Schuster méltó helyszíne lehet, üzleti megbeszéléseknek, családi, baráti összejöveteleknek. Bankettek, esküvői vacsorák, állófogadások is megrendezhetőek. A 90 főt befogadó éttermünk mellett van még egy 10 fős kerekasztal termünk, valamint a bowling – biliárd termünk is alkalmas 50 főig rendezvények lebonyolítására.

Éttermünk biztosítja, nagyobb mennyiségű étel megrendelések, külső helyszínre való kiszállítását is.

Igyekszünk az Önök lehetőségeihez mérten kalkulálni ajánlatainkat.

Árlista

A Hotel Schuster egy 200 éves műemlék épületben működő hotel és étterem. 14 db légkondicionált, zuhanyzós, tv-vel, minibárral, telefonnal felszerelt szobával, az év minden napján szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Saját étterem, szauna, bowling pálya áll a vendégek rendelkezésére. Éttermünk családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítását 100 fő erejéig tudja biztosítani. Ahhoz, hogy egy rendezvény sikeres legyen, […]

Térkép

Teljes térkép ide
4765 Csenger, Ady u 12

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: