Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hóvirág Vendégház – Eplény

Vendégházunk a Bakonyban, Eplényben található, a 82- es főút mellett, Veszprémtől 15, Zirctől 7 km- re.

Eplényben a síelés szerelmeseinek lehetősége van Magyarország legfelszereltebb pályáján élvezni a hó nyújtotta örömöket a téli időszakban. A túrázást kedvelők is otthon érezhetik magukat, hiszen kiváló túraútvonalakon, erdei tanösvényeken lehetnek a természet aktív részesei.

Vendégházunk 2 apartmannal és egy 2 főt befogadó kisházzal várja családias környezetben pihenni vágyó kedves vendégeit.

1. Apartman
Az első apartman 3 szobás, mindegyik szobában franciaágy található. 2 szobában lehetőség van pótágy elhelyezésére. Teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával rendelkezik.
Az apartman TV- vel felszerelt. Igény esetén mobil internetet biztosítunk. A legkisebbek részére hordozható babaágy is rendelkezésre áll.

2. Apartman
A második apartman 2 franciaággyal és 1 pótággyal van felszerelve, fürdőszobája zuhanyzós, teljesen felszerelt. A konyha szintén teljesen felszerelt, külön bejárattal rendelkezik.
Az apartman TV- vel felszerelt. Igény esetén mobil internetet biztosítunk. A legkisebbek részére hordozható babaágy is rendelkezésre áll.

Kisház
A kisház 1 franciaággyal, zuhanyzós fürdőszobával van ellátva, a különbejáratú konyha itt is rendelkezésre áll.
Az apartman TV- vel felszerelt. Igény esetén mobil internetet biztosítunk.

Étkezés:
Azon vendégeink részére, akik főzéssel nem szeretnék idejüket tölteni, kultúrált étkezési lehetőséget biztosít a 82- es Kisvendéglő, mely vendégházunktól 2 perces sétával érhető el. Vendégeink részére az ételek árából 10 % kedvezményt biztosítanak. A kedves kiszolgálás mellett friss reggeli tojásételekkel, meleg szendvicsekkel, a környék legjobb pacalpörköltjével, különböző finom készételekkel, frissen sültekkel várják vendégeinket.

Dohányzás:
Dohányzási lehetőség az udvaron lehetséges.

Kisállat:
A házban háziállat tartására lehetőség nincs.

Grillezés:
A kertben kiépített tűzrakó hely van grillezési, bográcsozási lehetőséggel, melyhez minden eszközt biztosítani tudunk. Szándékos károkozás esetén károkozó a kárt köteles megtéríteni.

Helikopteres táj- és városnézés

Helikopteres táj- és városnézési lehetőség a Bakony legszebb részein. Igény esetén, előzetes egyeztetés alapján megszervezzük az érdeklődőknek.
További információ és megrendelés: +36 30 25 23 612


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Vendégházunk a Bakonyban, Eplényben található, a 82- es főút mellett, Veszprémtől 15, Zirctől 7 km- re. Eplényben a síelés szerelmeseinek lehetősége van Magyarország legfelszereltebb pályáján élvezni a hó nyújtotta örömöket a téli időszakban. A túrázást kedvelők is otthon érezhetik magukat, hiszen kiváló túraútvonalakon, erdei tanösvényeken lehetnek a természet aktív részesei. Vendégházunk 2 apartmannal és egy […]

Térkép

Teljes térkép ide
8413 Eplény, Veszprémi út 88.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: