Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Izabella Panzió – Hajdúszoboszló

Az Izabella Panzió Hajdúszoboszlón, közvetlenül az Aqua Palace fedett élményfürdő bejáratánál található. A hajdúszoboszlói gyógyfürdő, és a strandfürdő bejárata szintén néhány lépésre van a szálláshelytől.

Modern, gazdagon berendezett épület, nagyméretű, kényelmes szobákkal. Minden szobában színes TV, hűtőszekrény, tusolós fürdőszoba, internethasználat.

Igényesen berendezett konyha a földszinten és a második emeleten. Az apartman 14 szobából áll.Az 5, 6, 10, 13, 14-es szobák saját teakonyhával rendelkezik. A szobafoglalás ideje alatt a parkolás a szálláshely udvarán ingyenes.

Árlista

Az Izabella Panzió Hajdúszoboszlón, közvetlenül az Aqua Palace fedett élményfürdő bejáratánál található. A hajdúszoboszlói gyógyfürdő, és a strandfürdő bejárata szintén néhány lépésre van a szálláshelytől. Modern, gazdagon berendezett épület, nagyméretű, kényelmes szobákkal. Minden szobában színes TV, hűtőszekrény, tusolós fürdőszoba, internethasználat. Igényesen berendezett konyha a földszinten és a második emeleten. Az apartman 14 szobából áll.Az 5, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: