Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Két Jóbarát Apartmanház-Mezőkövesd

A Két Jóbarát Apartmanház 2005. óta kellemes, vidéki környezetben, kényelmes szobákban várja Kedves Vendégeit Zsóry-fürdőn.

A Mezőkövesdtől 3 kilométerre lévő, Zsóry-fürdő fővárosunktól 130 kilométerre található. Mezőkövesd egyben a Matyóföld fővárosa. Észak-Magyarországon, a Bükk hegység déli lába és az Északi-Középhegység találkozásánál terül el.

A szobák saját fürdőszobával ellátottak és légkondicionáltak. Mindegyikben található színes szatelit TV, hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarok, valamint telefon. Kétszobás apartmanjaink hasonló felszereltséggel, 4 személy részére nyújtanak ideális pihenési lehetőséget. A két, illetve négyszemélyes szobák szükség esetén pótágyazhatóak, hálós babaággyal felszerelhetőek. Az épület földszintje akadálymentesített, egy lakrész mozgássérült vendégek részére van berendezve. Az egész szálló területén ingyenes WIFI vehető igénybe.

Vendégeink a zárt, térfigyelő kamerákkal ellenőrzött parkolóinkat térítésmentesen használhatják.

Minden igényt kielégítően, 16 szobával állunk Vendégeink rendelkezésére:

-12 db kétágyas szoba

-3 db kétszobás apartman
-1 db akadálymentesített kétágyas szoba mozgássérült személyek részére

A gazdag kulturális és természeti látnivalók mellett felfrissítő szórakozást nyújt az 500 méterre található, egész évben nyitva tartó Zsóry Gyógy – és Strandfürdő, ahol nemcsak nyáron, hanem egy egész napos mátrai síelés után is kedvükre kipihenhetik fáradalmaikat: a 11 hektáros, ősparkos területen lévő gyógyfürdőben nyitott élmény – és hullámmedencék, nyitott termálvizes ikermedence (30 ill. 33°C), fedett gyógymedencék (36, 38 és 40°C) és fedett, feszített víztükrű úszómedence található.

A komplexum egyéb szolgáltatásai:

-64 m belső átmérőjű körmedence;
-gyógyászati rész egy súlyfürdő medencével, öt kádfürdővel, melyek közül három, víz alatti vízsugármasszázs kezelésre is alkalmas.

…(K)

Árlista

A Két Jóbarát Apartmanház 2005. óta kellemes, vidéki környezetben, kényelmes szobákban várja Kedves Vendégeit Zsóry-fürdőn. A Mezőkövesdtől 3 kilométerre lévő, Zsóry-fürdő fővárosunktól 130 kilométerre található. Mezőkövesd egyben a Matyóföld fővárosa. Észak-Magyarországon, a Bükk hegység déli lába és az Északi-Középhegység találkozásánál terül el. A szobák saját fürdőszobával ellátottak és légkondicionáltak. Mindegyikben található színes szatelit TV, hűtőszekrénnyel […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: