Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Kovácsszénája Vendégház – Kovácsszénája

Nyaraljon és pihenjen Kovácsszénáján a Mecsek szívében!

Számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőség mellet, a nyugalom és a csend egyedülálló élvezetét nyújtja ez az 55 fő lélekszámú kis zsákfalu.Főként horgászat nyújtotta lehetőség miatt vonzó a falu a turisták számára, de a Herman Ottó Hal Vad és Növényrezervátum háborítatlan szépsége is számos élményt nyújt a kirándulók pihenni vágyók számára. A nyaraló a horgásztó felett kb. 100 méterre helyezkedik el, ami nagyjából két perces séta.
1300 m2-es telken (4-5 autó parkolása lehetséges a zárt udvarban) egy 100 m2-es kétszintes összkomfortos ház 15 m2 terasszal, szabadtéri főzési, grillezési lehetőséggel, kábel tv.

Az épület teljes egészében KLiMATIZÁLT, a mi minden igénynek megfelelő hűtés, fűtési lehetőséget biztosít vendégeink számára, egész évben. A klímaberendezés alkalmas pollen szűrésre, levegő ionizálásra és egyéb luxus szolgáltatásokat is nyújt, amely segíti vendégeink kellemes kikapcsolódást, pihenését többek kötött egy 4 személyes masszáz kád!

1300 m2-es telken (4-5 autó parkolása lehetséges a zárt udvarban) egy 100 m2-es kétszintes összkomfortos ház 15 m2 terasszal, szabadtéri főzési, grillezési lehetőséggel, kábel tv.

Az első szinten: nagy konyha étkező, és nappali 40m2-es egybenyitva, valamint zuhanyzós fürdőszoba, külön WC.

Második szinten: 50 m2, négy szoba 14 fő részére ágyakkal ágynemű huzattal, szekrényekkel, teljes berendezéssel.

Udvar:

2 db Hintaágy.
Kerti dísztó.
Kerti díszvilágítás.
Bográcsozáshoz kiépített szabadtéri főzőhely, négy különböző méretű réz bográccsal, valamint kerti kő grill a hozzá való felszereléssel, nyársakkal, két különböző méretű sütő tárcsával.
Az udvarban füves parkoló 4-5 autó részére.
A kertben haltisztító asztal, világítással a kerti csap mellett.

Terasz: Napozóágyak, nyolc személyes kerti bútor, napernyő.

Árlista

Nyaraljon és pihenjen Kovácsszénáján a Mecsek szívében! Számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőség mellet, a nyugalom és a csend egyedülálló élvezetét nyújtja ez az 55 fő lélekszámú kis zsákfalu.Főként horgászat nyújtotta lehetőség miatt vonzó a falu a turisták számára, de a Herman Ottó Hal Vad és Növényrezervátum háborítatlan szépsége is számos élményt nyújt a kirándulók pihenni vágyók […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: