Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Krisztina Panzió-Siófok

Jöjjön a Balatonra! Várja a Krisztina Panzió Siófok Aranypartján. A Balatontól 200 méterre fekvő panzió 2, 3 és 4 ágyas szobákkal és 2 db 6 ágyas apartmannal, összesen 45 ággyal rendelkezik.

A zárt udvaron biztonságos parkolási lehetőség személygépkocsik részére. Az udvaron hangulatos terasz található, mely a főzőkonyhához kapcsolódik, ahol igény szerint főzni lehet, de mi is biztosítunk teljes vagy félpanziós ellátást. Szívesen látunk gyerekcsoportokat iskolai kirándulásra, nyári táborra. A programszervezésben is szívesen segítünk. (pl. Hajókirándulásra lehet menni a Balatonon.)

A panzióhoz közeli partszakasz szépen kiépített szabadstrand, ahol van óriáscsúszda, vizisí pálya, illetve szörf, csónak és vizibicikli-kölcsönzés is lehetséges. A víz nem mély és nem veszélyes, alja homokos.

A panziótól 250 méterre található az újonnan épült fürdő komplexum, ahol uszoda, élményfürdő, valamint gyógymedence várja a vendégeket.

Panzió:

Szobák: 2 kétágyas, 2 háromágyas, 6 négyágyas
Apartman: 1/6 és 1/5 apartmanház

Férőhely: 45

Jöjjön el, nem fog csalódni!

Árlista

Jöjjön a Balatonra! Várja a Krisztina Panzió Siófok Aranypartján. A Balatontól 200 méterre fekvő panzió 2, 3 és 4 ágyas szobákkal és 2 db 6 ágyas apartmannal, összesen 45 ággyal rendelkezik. A zárt udvaron biztonságos parkolási lehetőség személygépkocsik részére. Az udvaron hangulatos terasz található, mely a főzőkonyhához kapcsolódik, ahol igény szerint főzni lehet, de mi […]

Térkép

Teljes térkép ide
8600 Siófok,Baross Gábor u 6.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: