Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

KrisztinaFarm Vendégház – Felsőlajos

Érezte már valaha a kakastejes cipó ízét? A nagyi szilvalekvárjának varázslatos nektárját?
Szippantott már nyári éjszakán a mezőt beterítő friss széna illatából?

Meg tudta állítani valaha az idő múlását akár csak egy napra is, amikor a kusza gondolatai egyszerre csak elsimultak és egyszerűvé váltak?

Élt már át igazi „békebeli” csendet, amelyet csak a szellő susogása, vagy a táj zümmögő varázsa hatott át?Érezte már talpa alatt futó nyári zápor után a langyos fű bársonyos simogatását?Választott már csillagot kedvesével lágy fuvallatú nyári éjszakán az izzó, patogó fahasáb mellett?Szeretne ilyen pillanatokat az életében? Vagy már nem is hiszi, hogy létezik?​
Bizony létezik!

Ott, ahol a mezők végtelen rónáin míg ősapáink magyar szürke gulyái legelnek, ahol a kedves ház fehérre meszelt falán a kis madarak árnyéka suhan végig, ahol a gazdasszony ízletes főztje még az előbb kapirgált, ahol a gazda büszke és vigyázó szeme őrzi a tanyát és tölti vendégeinek a jó bort és pálinkát.

Ma is azok az emberek keresik fel a Krisztina Farmot, akik elvonulnak a világ nyüzsgő mindennapjai elől, nyugalomra, házias étkekre, békés pihenésre, túrázásra, erdőjárásra vágyódnak, de vannak olyanok is, akik eseménydús felfedező kirándulásokon, kamratúrán, biotúrán, vadászaton, horgászaton, egyszóval kalandokkal teli pihenésben szeretnék eltölteni nálunk az időt.

​Aki ismerte, annak visszatér a Krisztina Farmon minden kellemes emlék és érzés, amelyet a magával ragadó tanyasi illetve falusi hangulat adhat, viszont aki még nem ismerte ezt az érzést, annak különleges és különös élményben lesz része.

A Krisztina Farm falusi vendégházunk Felsőlajos és Lajosmizse között a festői szépségű, erdőkkel-mezőkkel tarkított alföldi tanyavilágban található a Dél-Alföldön.

Az 5-ös főút és a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonal kereszteződése mellett fekszik, Budapesttől 60, Kecskeméttől 23, Lajosmizsétől 6 km-re.A települést kerékpárút köti össze a szomszédos Lajosmizsével. Közeli tanyaszomszédunk az Új Tanyacsárda lovaskomplexum.

A Krisztina Vendégház négy kellemes lakrésszel várja vendégeit, amely 10-12 személy kényelmes férőhelyét biztosítja, külön ágyas és duplaágyas elrendezésben egyaránt. Emellett egy speciálisan mozgássérültek igényei számára berendezett szobával is szolgálunk látogatóinknak. Három tágas, külön bejáratú szoba nyílik saját fürdővel az L alakú tornácról, a közös használatú konyha-nappali-étkező térből pedig 2 különálló szoba nyílik. Szükség esetén pótágyat is tudunk biztosítani.

​Akadálymentesített szoba

Hátrányos helyzetű vendégeinknek akádálymentesített, 2 személyes szobával állunk rendelkezésére. A szoba megtervezésekor mindent megtettünk, hogy könnyen lakhatóvá tegyük különleges igényekkel rendelkező vendégeink számára.

Lazuljon el egy eseménydús nap után

​A faoszlopos tornácról külön bejárattal nyílik minden 2 személyes szobánk, külön ágyas, illetve dupla ágyas elrendezéssel egyaránt. Szobáink méretéből adódóan a kisgyermekkel érkező vendégeink is kényelmesen elférnek nálunk. Saját fürdőszoba és kellemes zuhanykabin tartozik minden szobához.

Töltődjön fel a másnapi új kalandokra

A faoszlopos tornácról külön bejárattal nyílik minden 2 személyes szobánk, külön ágyas, illetve dupla ágyas elrendezéssel egyaránt. Szobáink méretéből adódóan a kisgyermekkel érkező vendégeink is kényelmesen elférnek nálunk. Saját fürdőszoba és kellemes zuhanykabin tartozik minden szobához.

Apartman – 2 szobával

Apartmanunk 2 duplaágyas szobával áll kedves vendégeink kényelme érdekében A közös használatú konyha-nappali-étkező térből nyílik a 2 különálló 2 személyes szoba külön ágyas, illetve dupla ágyas elrendezéssel egyaránt. Az egyik szobához kényelmes fürdőkádas fürdőszoba tartozik.

Árlista

Érezte már valaha a kakastejes cipó ízét? A nagyi szilvalekvárjának varázslatos nektárját? Szippantott már nyári éjszakán a mezőt beterítő friss széna illatából? Meg tudta állítani valaha az idő múlását akár csak egy napra is, amikor a kusza gondolatai egyszerre csak elsimultak és egyszerűvé váltak? Élt már át igazi „békebeli” csendet, amelyet csak a szellő susogása, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: