Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Liget-Velence Kemping és Tábor – Velence

Elhelyezkedés: A Velencei-tó legszebb helyén, Velencén várja vendégeit a Liget-Velence Kemping és Tábor, mely a 7-es számú főút mellett, a vízparttól 10 perc távolságra, a vasútállomás szomszédságában, közel 1,5 hektáros ősparkban található.

A tó csodás víztükre várja a strandolni, sportolni vágyókat ingyenes, kiépített stranddal.
A Liget Üdülő és közvetlen környezete, a tó és a környék történelmi nevezetességei együtt garantálják, hogy Ön biztosan jól érezze magát nálunk!

Szálláshelyeink: 30 darab 2 hálófülkés (szobánként 2 x 2 emeletes ágyas) kőbungaló várja folyóvizes mosdóval a vendégeket. Parkunkban biztosítunk helyet a saját sátorral, illetve lakókocsival érkező turisták számára is.
Akár több száz fős táborok, csoportok jelentkezését is fogadjuk!
A közös programok helyszíne lehet a kétszáz fő befogadására alkalmas előadóterem.
Létszám: 400 főig.

Szabadidős lehetőségek: Asztali foci, pingpongasztal és társasjátékaink ingyenesen használhatók.
Kézilabda-focipályánk, illetve homokos strandröplabda-pályánk és játszóterünk nyújt sportolási lehetőséget a tábor területén belül, ugyanitt tornacsarnok is bérelhető.

Egyéb lehetőségek: kiépített, nyitott tűzrakóhelyek, aszfaltozott kerékpárút a tó körül, a közelben kerékpár-kölcsönzési lehetőség, vízi körút nagyhajóval, vizitúra kenuval, paintball.
Önkiszolgáló éttermünkben akár teljes ellátással várjuk vendégeinket.
Az étterem mellett eszpresszó is található, mely igény szerint nyitva tart.

Árlista

Elhelyezkedés: A Velencei-tó legszebb helyén, Velencén várja vendégeit a Liget-Velence Kemping és Tábor, mely a 7-es számú főút mellett, a vízparttól 10 perc távolságra, a vasútállomás szomszédságában, közel 1,5 hektáros ősparkban található. A tó csodás víztükre várja a strandolni, sportolni vágyókat ingyenes, kiépített stranddal. A Liget Üdülő és közvetlen környezete, a tó és a környék […]

Térkép

Teljes térkép ide
2481 Velence Kis út 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: