Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Makk Marci Panzió – Tokaj

Szeretettel köszönti Önöket a Szabolcs család Tokajban, a Makk Marci Panzió-Pizzériában.

Panziónkban az Önök rendelkezésére áll 5 kétágyas, pótágyazható, fürdővel felszerelt szoba egy 3×2ágyas apartman és egy 25 főt befogadó konferenciaterem. A földszinti reggeliző 10 órától Pizzériaként működik.

Városunk ott terül el, ahol a Tisza és a Bodrog találkozik, ahol a Kopasz-hegy lezárja az Alföld sík vidékét. A természetes környezet garantált kikapcsolódást nyújt, mind a csendes horgászoknak, mind a vízisportok kedvelőinek.

Ha az ember Tokaj városának a nevét hallja, rögtön a bor jut eszébe. Tokaj Magyarország egyik történelmi borvidéke, ahol oxidatív módon állítják elő a híres Tokaji borokat.

A város főterére, az új sétálóutcán jutunk el. Itt található a Híres Rákóczi pince és a Tokaj jelképévé vált Bacchus szobor, mely Oestrich-Winkel német testvérvárosunk ajándéka.
A borvidék gazdái szívesen látják a betérő vendégeket egy borkóstolóra, és készségesen magyarázzák el, hogyan is készül a Tokaji Aszú.
Ebben a festői környezetben várjuk Kedves Vendégeinket.

Panziónk otthonos berendezéssel, kényelmes és tágas szobákkal várja vendégeinket. Legyen akár átutazó, akár több éjszakát eltöltő vendégünk, hotelünk mindig a maximális kényelemmel és kiszolgálással várja Önt és kedves családját.

Szobáink igényes belsővel, jól felszerelten állnak a megpihenni vágyó vendég rendelkezésére.
A hotel mind külsőleg, mind belülről modern, frissen felújított.

Az 1990-ben nyitott Panzió 2006-os felújítása után egy 25 fős konferenciaterem lett kialakítva, ami kis csoportok, tréningek számára ideális környezetet biztosít.

Árlista

Szeretettel köszönti Önöket a Szabolcs család Tokajban, a Makk Marci Panzió-Pizzériában. Panziónkban az Önök rendelkezésére áll 5 kétágyas, pótágyazható, fürdővel felszerelt szoba egy 3×2ágyas apartman és egy 25 főt befogadó konferenciaterem. A földszinti reggeliző 10 órától Pizzériaként működik. Városunk ott terül el, ahol a Tisza és a Bodrog találkozik, ahol a Kopasz-hegy lezárja az Alföld […]

Térkép

Teljes térkép ide
3910 Tokaj Ligetköz 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: