Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Megálló Fogadó-Pálháza

A fogadó tetőterében 5 db fürdőszobás szoba és 2 db 2 szobás apartman, szauna létesült. Ezzel további 30 fő elszállásolására nyílik lehetőségünk.

Fogadónk mellett Nemzeti Dohánybolt nyílt!!!!

A Fogadó saját étteremmel rendelkezik. A Fogadóból kiindulva könnyen megközelíthető a környék összes látványossága, tanösvénye, túraútvonala, idegenforgalmi attrakciója. Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség is van.

Ugyanitt külön helyiségekben fagyizó és büfé is működik. Lehetőség van billiárdozásra, csocsózásra és darts-ozásra is.

Igény és előzetes egyeztetés esetén disznóvágásos, disznótoros programot is tudunk szervezni. 25 fő felett svédasztalos étkezést tudunk biztosítani.

Fogadónk várja csoportok, osztálykirándulások, erdélyi iskolák, nyári táborok, csapatépítő tréningek résztvevőinek jelentkezését. 20 fő felett disznóvágási program.

A kerékpáros turizmust kedvelők számára ideális, hiszen nemrég került átadásra a Sárospatakot Kassával összekötő kerékpár út.
A Megálló Fogadóból elindulva csillagtúra-szerűen könnyen megközelíthető a környék összes látványossága, tanösvénye, túraútvonala.
Velünk szemben van a Hegyközi kisvasút végállomása, mely Kőkapuig közlekedik.

A szomszédos településen, Fűzérradványban található a Károlyi kastély, melynek egy felújított szárnya látogatható, illetve az azt körülvevő arborétum.

A Fűzéri vár, ahol egy ideig a Magyar Koronát is őrizték, csupán 8 kilométerre van, remek kirándulási lehetőség. Hollóházán a Porcelángyár, illetve a Múzeuma látogatható. Közel van Telkibánya, Gönc, Vizsoly. Széphalomban található a Magyar Nyelv Múzeuma,Sátoraljaújhelyben pedig az ország leghosszabb libegője, és bob-pályája. Sárospatakon pedig a Rákóczi-vár várja a látogatókat.

Mindemellett rengeteg tanösvény, túrázási lehetőség várja a kirándulni és pihenni vágyókat.
Található itt egy rendezvényterem is,ahol oktatásokat, csoportos étkezéseket, zenés szórakozásokat lehet tartani.

A Megálló Fogadó horgásztanyáján horgászati lehetőség(Sárospatak,Berek,Bodrog folyó holtága)
Étkezési lehetőség a Megálló fogadóban vagy önellátás.

Jöjjön el hozzánk ,várjuk szeretettel!

Árlista

A fogadó tetőterében 5 db fürdőszobás szoba és 2 db 2 szobás apartman, szauna létesült. Ezzel további 30 fő elszállásolására nyílik lehetőségünk. Fogadónk mellett Nemzeti Dohánybolt nyílt!!!! A Fogadó saját étteremmel rendelkezik. A Fogadóból kiindulva könnyen megközelíthető a környék összes látványossága, tanösvénye, túraútvonala, idegenforgalmi attrakciója. Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség is van. Ugyanitt külön helyiségekben fagyizó és […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: