Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Miklós Apartman-Balatonkenese

A Miklós-apartman a Balatontól körülbelül 5 percre, Balatonkenese-Üdülőtelepen, a parti sétány közelében található. Balatonkenese-Üdülőtelep Budapesttől alig másfél, Székesfehérvártól és Veszprémtől körülbelül fél órás úttal közelíthető meg. A Balatonkenese-üdülőtelepi vasútállomástól az apartman 2 percre található.
A közelben található a füredi Annagora Aquapark a csúzdák szerelmeseinek, a füredi bobpálya pedig várja a száguldani vágyókat! A Balaton legbulizósabb városa, Siófok is mindössze háromnegyed óra a nyaralótól!

A ház mellett két autó számára elegendő parkoló van, mellette egy kisebb füves udvar, nyársalóval. A ház aljánál ping-pong asztal és darts is található.

Az első szinten egy televízióval felszerelt nappali van, egy kétszemélyes ággyá alakítható kanapéval. Ezen a szinten van még a konyha, edényekkel, evőeszközökkel és mikróval ellátva.

A legfelső szinten három szoba van, remek kilátással a Balatonra. A középsőben kettő, a két-két szélső szobában pedig három-három vendég tud pihenni. Mindkét szinten toilett és fürdőszoba is található!

…(K)

Árlista

A Miklós-apartman a Balatontól körülbelül 5 percre, Balatonkenese-Üdülőtelepen, a parti sétány közelében található. Balatonkenese-Üdülőtelep Budapesttől alig másfél, Székesfehérvártól és Veszprémtől körülbelül fél órás úttal közelíthető meg. A Balatonkenese-üdülőtelepi vasútállomástól az apartman 2 percre található. A közelben található a füredi Annagora Aquapark a csúzdák szerelmeseinek, a füredi bobpálya pedig várja a száguldani vágyókat! A Balaton legbulizósabb […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: